Pátá dohoda

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Potom, co jsme vám představili knihu “Čtyři dohody” od Dona Miguela Ruize, přichází na řadu jeho další dílo, které má i karetní podobu a rovněž i tu u nás zdařile prezentuje již po řadu let Jaroslav Dušek.

Kniha “Pátá dohoda” je autorovým dalším bestsellerem, v němž Miguel Ruiz spolu se svým synem Josem Ruizem nabízí nový pohled na Čtyři dohody. Obě knihy byly založeny na prastaré toltécké moudrosti. Jejím úkolem je pomoci nám prolomit naše mylné přesvědčení o světě, které nás brzdí a omezuje. Ty pak nahrazuje názory, které nám přináší osobní svobodu, štěstí a lásku.

Pátá dohoda nás zavádí do větší hloubky, k našemu pravému já. Kniha nám dává svobodu, umožňuje nám být sami sebou. Od čeho nás osvobozuje? Pátá dohoda nás osvobozuje od všech zkreslených poznatků, dojmů a klamů. Osvobodí nás od emočního dramatu i víry v lži. Je jedno, jestli jste vítěz, nebo poražený, jestli jste mladý, nebo starý, jestli je to dobré anebo špatné, jestli máte pravdu anebo ne. Už nebudete muset předstírat, budete skutečně takovými, jakými jste ve skutečnosti.

První čtyři dohody:

  1. Nehřešte slovem

  2. Neberte nic osobně

  3. Nevytvářejte si žádné domněnky

  4. Dělejte však tak, jak nejlépe dovedete

byly doplněny o pátou:

5. Buďte skeptičtí, ale naslouchejte

Pátá dohoda karty

Vedle knihy a divadelního představení, to můžete zkusit se speciálními stejnojmennými kartami s nádhernými ilustracemi. V balíčku najdete 48 karet, jež vám pomohou najít tu správnou cestu životem, v němž budete žít beze strachu, pocitu viny, výčitek, studu nebo lítosti. Budete sami sebou.

O autorovi

Miguel Ruiz se po celém světě proslavil dvěma knihami “Čtyři dohody” a “Pátá dohoda”, kromě nich však napsal i Hlas poznání, Umění lásky a Modlitby - spojení s naším Stvořitelem. V roce 2002 prodělal silný infarkt, který jej dostal na 9 dní do kómatu. To však nebyl konec, během následujících let žil v bolestech a nakonec byl nucen podstoupit transplantaci srdce, která se zdařila. V roce 2012 pak navštívil i Českou republiku.

 

Již toto pondělí 21. 8. 2017 dojde k druhému novoluní v tomto roce ve znamení Lva. Mimo toho však dojde i k úplnému zatmění Slunce. Zatímco novoluní ve Lvu, které proběhlo koncem července bylo vnímáno pozitivně, toto, jež je spojeno se zatměním Slunce, naopak. Nutno však upozornit, že to se bude výhradně odehrávat nad územím USA.

Cítíte se ve svém těle spokojeně a šťastně anebo se trápíte proto, jak vypadáte? Honíte se za krásou a máte z toho mindráky? Kazí vám váš vzhled radost ze života: Pokud ano, nastal ten pravý čas to změnit. Uvědomte si, že ve skutečnosti váš zevnějšek nehraje žádnou roli ani v lásce, ani v tom, zda jste přitažliví. Nehraje dokonce ani žádnou roli v sexu. Přestaňte se proto týrat, kvůli nedostatkům vašeho zjevu, jsou i důležitější věci na světě.

S manipulátory se ve svém životě střetne každý a bohužel nejednou. Setkat se s nimi můžete vesměs kdekoli, mezi kamarády, v práci, v rodině, ale i v partnerství. A buďme upřímní, občas manipulujeme všichni. Je přitom jedno, o co nám jde. Cílem manipulace je totiž přesvědčit toho druhého, aby přijal naše argumenty a udělal něco, co by sám o sobě neudělal anebo se nechce udělat. S manipulací je možno vyvolat pocit viny, strach, pochybnosti anebo je možno vytvořit nátlak. Pouze 20% manipulujících si je svého chování vědoma, bohužel drtivá většina o tom nemá ponětí.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Vedle lásky a zdraví, potřebujeme i dobré finanční zajištění. Finanční nedostatek není příjemnou záležitostí a představuje vedle nevěry, jeden z nejčastějších příčin rozkolu a následného rozchodu. Finanční starost dokáží člověka pořádně udolat.