Zrcadla, kde vám mohou uškodit

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Zrcadla má doma téměř každý. Pro někoho je zrcadlo ozdobou, pro jiného praktickou pomůckou a další v něm vidí magický prostředek. Zrcadlům byla vždy přisuzována magická moc.

Této skutečnosti si můžete všimnout kupříkladu i v pohádkách, jako Alenka v říši za zrcadlem anebo třeba Sněhurka. Lidé si nejčastěji mysleli, že zrcadlo je bránou do jiných dimenzí. I proto se nedoporučuje skrze zrcadlo cokoli vyvolávat, protože nikdy nevíte, co nebo kdo na vaše volání odpoví.

Zrcadla blokují energii a odráží ji tam, odkud přišla. Avšak zrcadla mohou fungovat i jako ochranný prostředek, protože odpuzuje vše negativní, tedy i démony. I proto se do dnešních dnů dává do postýlek miminek malé zrcátko. Pozor, není však vhodné, aby dítě mělo v pokoji zrcadlo větších rozměrů.

 Zrcadla v ložnici

Zrcadla v ložnici patří k častým tématům. Velmi oblíbená jsou ta na šatních skříních, avšak pozor, zrcadlo v ložnici předvídá vstup někoho dalšího do vztahu páru. Zrcadlo rovněž ubírá schopnost koncentrace, odvádí pozornost a snižuje soustředění. Pokud se bez zrcadla doopravdy neobejdete, dbejte na to, aby se v něm neodrážela postel, protože ve spánku vám pak může nejvíce ublížit. Navíc zrcadlo naproti posteli zhoršuje spánek. Podle feng-šuej by dále zrcadlo nemělo viset oproti dveřím, ani oproti oknu, protože by do nich nazpět odráželo vstupující energii čchi. Důležité také je, aby jedno zrcadlo neodráželo druhé. Vyhněte se rovněž i zrcadlům sestaveným z malých kousků. Sice tato zrcadla působí zajímavě, ale třepí a krájí život na malé kousky, a to není žádoucí. Zrcadla by vůbec neměla být v pokoji s vážně nemocným a starým člověkem. To proto, aby ho to nelákalo k odchodu. I z těchto důvodů se v této fázi zrcadla zahalovala. To proto, aby lidé neumřeli dříve, než měli a jejich duše neuvázla za zrcadlem.

Enneagram je devítiúhelník umístěný v kruhu. Užívá se k dynamické typologii osobnosti, která popisuje devět vzorců prožívání, myšlení a jednání. Tento systém dává základ pro pochopení, proč se lidé chovají tak, jak se chovají. Je rovněž i důkazem, jak naplňujeme své potřeby, jak reagujeme, když je naplněné nemáme.

Soudobým velmi častým problémem je život v budoucnosti. Nějak jsme zapomněli žít v současnosti, vše odkládáme na jednou. Sníme, představujeme si, žijeme v naději, že jednou…

..a život nám utíká pod rukama.

Mocní andělé, kteří při nás stojí ve všem dobrém, ale i zlém a ke kterým se obracíme s nadějí, že zlepší naše osudy k lepšímu, mají také vlastní hierarchii. V základě se dělí na tři hlaví skupiny, v těch se pak objevuje zastoupení andělů.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu na tento rok určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Rok se přehoupl do druhé půle, éra dovolených pozvolna končí, začínají se blížit Vánoce. I nastal čas zvažovat a plánovat, k tomu se však hodí nápověda. Snad vám k tomu horoskop na rok 2018 poslouží.