Metody věštění a předvídání budoucnosti

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Esoterické vědy, Osud,

Budoucnost a to, co se stane nás většinou, jako zvídané lidské tvory nesmírně zajímá. Zvláště pak u významných životních kroků, které hodláme udělat. Máme kolikrát smýšlené pocity, jsme nervózní a moc by nás zajímalo, jak to vše vlastně dopadne.

Věštění budoucnosti snad od nepaměti

To je běžný jev, který je snad stejně starý, jako lidstvo samo. A protože od nepaměti byla zvídavost v otázkách blízké, ale i vzdálené budoucnosti častou otázkou, našlo si lidstvo mnoho způsobů, jak si předem odpovědět na to, co se stane a zda jsou naše kroky v tomto směru správné.

Jak metody předvídání budoucnosti fungují

Metod věštění a předvídání budoucnosti je mnoho, v závislosti na době vzniku metody, ale i populárních potřeb v té době. Prakticky je většina metod založena na osobním přístupu k dané osobě a hlavně kladení přímých uzavřených otázek, kde se odpovídá jasně „ano, nebo “ne“. Někdy může jít o rozlišnou odpověď, která vyžaduje přímější otázku, více specifikovat problém.

Proč chceme znát budoucnost

Kolikrát se nám za život stane, že po nějaké zkušenosti si řekneme, že kdybychom věděli, jak to dopadne, uděláme to jinak. A právě to je důvod, proč nás stále láká znát odpověď na otázky, týkající se budoucnosti. Stačí vědět, zda máme šanci uspět a jsme tak odhodlaní více, než předtím, nebo naopak raději se stáhneme zpět a zvolíte metodu mírnější, nebo zcela únikovou. Budoucnost chceme znát, pokud nám má přinést to dobré a tak se je na co těšit.

Nejčastější metody předvídání budoucnosti

Věštění z kávové sedliny

Populární metoda předvídání budoucnosti vesměs ani ne tak pro běžné čítače budoucnosti, věštce, ale spíše pro zábavu v nějaké společnosti. Kdo chce více jít do hloubky a opravdově rozumět metodě, rozhodně se dá naučit, hodně je to ale i o praxi, kdy je zapotřebí vidět v motivech, které v kávové sedlině budou vidět, nějakou spojitost, přímý úkaz, jež napoví budoucnosti. Věštění z kávové sedliny se samozřejmě provádí z kávy se sedlinou, tedy u nás klasického „turka“, kdy po vypití kávy se zbytkem v hrníčku, šálku zakrouží a nechá se šálek dnem vzhůru až do zaschnutí. Čím výše je úkaz, obrázek vzhůru, tím je blíže k nám, na dně je pak otázka na vzdálenou budoucnost.

Věštění z čajových lístků

Obdobnou metodou věštění a předvídání budoucnosti, jako z kávové sedliny se provádí i z čajových lístků. Pozor však na to, aby se jednalo o opravdu kvalitní čaj, s co nejmenším množství čajového prachu a spíše lísky opravdu kvalitní, větší, než menší. Samozřejmostí je, že bude čaj sypaný. Opět je postup stejný, jako u předchozího věštění z kávové sedliny. Je dobré používat na věštění klasické čajové a kávové šálky.

Věštění z křišťálové koule

Tajemnou a dost lákavou metodou, kdy se budoucnost předvídá, je věštění z křišťálové koule. Tato metody je pro již zkušené osoby, které se mystikou, záhady a budoucností zabývají, protože je k tomu potřeba mít opravdu dobrou skleněnou kouli, nebo křišťálovou, bez nějakých vad a tu také mít speciálně připravenou, mimo to o dobře uloženou. Mimo kouli je nutno mít i dobré svícny, jež vytvoří správnou kombinaci světla a tmy pro to, aby budoucnost byla zobrazena.

Věštění z kostek

A opět jedna metoda, která je často užívaná v kolektivu pro zábavu, ale jako věštění z budoucnosti může být také velice přínosná a zajímavá. Kostky jsou vrženy a jejich součet dává odpověď na předem kladenou otázku. Pro přesnost klasického věštění z hracích kostek je zapotřebí mít všechny kostky stejné – velikostně, barevně, provedením a pak také mít nakreslen kruh, nad kterým se bude věštit a součet tvoří pouze z těch kostek, které padnou do kruhu.

Čtení z ruky

Naprosto jedinečná metoda, která sice nedává odpověď na jednotlivé životní kroky, ale píše budoucnost jedince jako takovou. Z ruky, která jde od srdce je možno vyčíst mnoho o osobnosti a jeho celkovém životě v budoucnu.

Článek je v kategorii:

Destruktivní vztahy jsou zničující a místo, aby nás hnaly kupředu a rozvíjely nás, tak nás spíše stahují ke dnu a ničí nás i po psychické stránce. Vztah může ničit nevěra, závislost, špatná ekonomická situace rodiny i neefektivní komunikace. Kromě toho však existují i jiné věci, které se na první dojem škodlivé nezdají, ale v průběhu času se ukáží jako velkou chybou, která nakonec vztahu zlomí vaz. Co to je?

Existuje celá řada výkladových karet, které vám mohou vyřešit váš problém. Jedny z nich jsou i andělské karty, které jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Jsou totiž pozitivní a na rozdíl od tarotu nepřináší žádné negativní zprávy.

Planety naší sluneční soustavy mají na nás dle astrologů významný vliv. Každá z planet se vyznačuje určitými vlastnostmi, které ovlivňují jednotlivé znamení, i celé lidstvo. Každý člověk se narodil nejen v jiném čase, ale i v jiném rozestavění planet, což má za příčinu, že vznikly zcela jedinečné osobnosti s jedinečnými vlastnostmi.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Renáta - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Aby milostné bílé čarování bylo efektivní, je zapotřebí zjistit přesnou příčinu rozchodu (byla to nuda, žárlivost, jiný partner, finanční problémy, nespokojenost, potíže v posteli nebo už jste si neměli co říct).