Věštění z křišťálové koule

Článek na téma: Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Křišťálová koule patří ke každé správné čarodějnici. Její tradice je také pěkně hluboká. Věštění z ní totiž patřilo vždy k oblíbeným věšteckým metodám, a to nejen v Evropě.

Jak dlouho věštíme z koule

Vůbec nejstarší evropská zmínka o užívání křišťálové koule pochází z doby 2000 let před naším letopočtem, kdy s ní pracovali Keltové. K věštění ji však užívali také Indiáni, australští domorodci, kmeny na Borneu nebo také na Nové Guinei a Madagaskaru. S příchodem středověku se koule dostala do rukou čarodějů, kouzelníků, spiritualistů a cikánů.

I přes velkou oblibu je nutno říct, že věštění z křišťálové koule není zas tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Neznamená to však, že je zcela nemožné, abyste se to naučili. Dříve než se do toho však pustíte, víte, jakou kouli proto budete potřebovat?

Věštecká křišťálová koule

Pro věštění je vhodná křišťálová koule o průměru zhruba 10 cm. Ideální samozřejmě je, když je vyrobena z křišťálu, ale klidně může být i z berylu. V poslední době se čím dál častěji objevují i skleněné věštecké koule. Při nákupu koule dbejte na to, aby byla zcela bez chybičky. Koule nesmí mít žádné škrábance, ani bubliny.

Jak pečovat o kouli

Aby koule fungovala, je zapotřebí o ni pořádně pečovat. Kouli byste měli mít uloženou na tmavé látce, nejlépe na sametu. Nikdy ji nevystavujte přímému slunci a nadměrným teplotám. Omývejte ji octovou vodou a leštěte ji sametem. Když ji neužíváte, zabalte ji. Vystavit ji můžete pouze měsíčním paprskům. Kouli mějte umístěnou na jednom stabilním místě, protože by se neměla příliš přenášet.

Něco málo o věštění

Věštění z křišťálové koule by mělo probíhat v místnosti, kde nebude žádná jiná osoba, ani zvíře. Pohodlně se usaďte, zapalte bílou svíčku bez vůně a soustřeďte se na vidění. Koule vám dokáže odpovídat na vaše otázky ano nebo ne, ale ukázat vám může i různé symboly.

Ještě jednu větu nakonec, vím, komerce ráda hlásá, že věštění se může naučit každý, ale pravda se má tak, jako se vším, i na věštění musíte mít talent. Tedy je zapotřebí, abyste nějaké schopnosti pro věštění měli vrozené. Jen pak je s nimi možné dále pracovat, chápat je a rozvíjet je. Pokud se vám nepoštěstilo, nevadí, i u nás najdete dost věštkyň, které se věštění z křišťálové koule věnují a rádi vám s vaším problémem pomohou.

Na světě existuje spousta symbolů, které spojujeme se štěstím, k těm nejoblíbenějším však patří čtyřlístek. Víte, že spojitost čtyřlístku se štěstím u nás přetrvala od dob, kdy u nás ještě byli Keltové. Dodnes je ostatně jetelový trojlístek národním symbolem Irska.

Již brzy, přesně 11. 4. 2017, k nám dorazí růžový úplněk. Tento Měsíc je znám i jako rašící Měsíc, Rybí Měsíc anebo Vaječný Měsíc. Jde totiž o zlomový bod, který podle starých zvyklostí lidem napovídal, odkdy je vhodné zasít pole, kdy nastává doba Velikonoc a odkdy je možné začít s lovením ryb.

Opál je minerál, polodrahokam, který může být bílý, růžový, černý, béžový, modrý, žlutý, hnědý, oranžový, červený, zelený i fialový. A také může být průhledný, mléčný, duhový, ohnivý, skelný i bez ohně. Jde o kámen s jemnými vibracemi, jež probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já. Je to karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám vrátí a v mnohem větší míře.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Renáta - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Věštění z palmových listů představuje prastarou indickou metodu, která se dnes užívá ke zcela jinému účelu, než byla původně určena. Před více než 5000 lety totiž jeden z Bráhmových synů vepsal na palmové listy osudy asi 80 000 lidí, ale jen těch, kteří v budoucnu do Indie přijedou a projeví o svůj osud zájem.