Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 20.01. 2017

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Opět si potvrdíte, že máte skvělého miláčka. Ve chvíli, kdy provedete něco, za co byste opravdu zasloužili, se nerozzlobí, ale naopak se začne smát.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Do nových výzev se nevrhejte sami, ale požádejte miláčka o radu i pomoc. Vyhoví vám tempem expresním a tak, že na vás žádná velká práce nezbude.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Slunce se přesunulo do Vodnáře a vy jste znovu vzali život do svých rukou. Pouvažujte o svých nových životních plánech a začněte na nich pracovat!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Jasně víte, co nechcete, ale pořád ještě nedokážete jasně definovat, co chcete. Zajděte si odpoledne sami na kávu, kde si všechno v klidu promyslíte.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna prochází Štírem a vy se musíte srovnat s požadavky, které na vás mají partnerovi rodiče. Vyhovte jim, ale zároveň si nechte otevřená zadní vrátka!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Sextil mezi Venuší a Plutem přinese zajímavé seznámení. To, zda z toho bude láska, není sice úplně jasné, ale přesto vám startuje skvělé životní období!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pozor si dávejte hlavně při parkování. O nich jiného než o pomačkané plechy by sice nešlo, ale vy byste do cíle dorazili daleko později, než jste chtěli.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Naštve vás spolupracující kolega. Materiály, které jste si chtěli vzít na víkend, vám nedodá s tím, že měl něco důležitějšího a připravit je nestihl.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Když si nedáte pozor, bude vaše bydlení za chvíli praskat ve švech. Když se vám na prahu objeví další potřebné zvíře, velkoryse mu nabídnete domov.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když se na vás miláček hezky podívá, cítíte, že jste schopni dělat zázraky. Přesto buďte trochu sobečtí a zázraky nedělejte pro něj, ale pro sebe...
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vaše názory jsou stejně důležité jako názory těch okolo. Pokud vás nechtějí pustit ke slovu, ozvěte se a trvejte na tom, že se k věci vyjádříte i vy.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Venuše v sextilu s Plutem se postará o zásadní vztahové změny. Pokud pochopíte, že něčí období ve vašem životě skončilo, řekněte mu to co nejdříve!