Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 16.04. 2017

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Připravte se na nečekané návštěvy kamarádů. Pokud jste ještě letos negrilovali, můžete otevřít sezónu a v příjemné zábavě setrvat až do večera.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

O to, že by vám to neslušelo, se bát nemusíte. Potvrdí to partner, který najednou zbystří a začne registrovat každý obdivný pohled na vás směrovaný.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nehledejte omluvu pro člověka, který jde až na hranici slušného chování! Tím, že mu za jeho jednání vynadáte, mu prokážete daleko větší službu!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Hned ráno si pořádně nabruste jazyk! Při Luně ve Střelci není o různé žertíky nouze. Odpovídejte na ně tak, aby bylo jasné, že se bez boje nedáte!
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Hlavně se nenechte vystresovat člověkem, který mluví o tom, čemu nerozumí. V klidu ho vyslechněte, nehádejte se, a pokračujte po své nynější linii.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Dárek, který od partnera dostanete k Velikonocům, vám vyrazí dech. Pochopíte, že je to sice svéráz, ale jeho city k vám jsou upřímné a velice stálé.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

S barvením vajíček to moc nepřehánějte. Nezapomeňte, že se v noci přesouvá do Kozoroha, což znamená, že koledníků bude podstatně méně než obvykle.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Aktivitu nechte klidně na jiných. Dnes bude nejlepší, když budete sedět, pojídat dobrůtky a se zájmem čekat na nápady, s nimiž přijdou ti ostatní.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vsaďte na přirozené a přívětivé jednání. Jen tak dokážete v poslední chvíli zažehnat další ze série rodinných hádek a zachovat u svátečního stolu mír.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Dnes si neodpočinete! Luna je ve Střelci a kromě pozvaných lidí přiláká na váš práh i pár kamarádů, kteří šli kolem a rozhodli se, že se zastaví.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Další den, kdy na soukromí čas nebude. Tentokrát však bude hybnou silou miláček, který si na odpoledne pozval celou rodinu, a vám to zapomněl říct.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když se vám v kuchyni něco nepovede, nepropadejte panice. Když budete předstírat, že to tak má být, a podáte to jako specialitu, sklidíte samou chválu!