Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 12.07. 2017

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Starosti, které máte, se pomalu rozplývají. Můžete mít sice podezření, že za tím stojí nějaký dosud neznámá protekce, ale raději po tom nepátrejte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Když vám někdo říká, že se oblékáte až příliš usedle, měli byste se nad tím zamyslet. Když svůj šatník trochu omladíte, bude to jenom dobře.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Do záležitostí, do nichž se vám nechce, se pusťte hned ráno. Ať to dopadne jakkoliv, budete to mít za sebou a začnete si užívat docela hezkého dne.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Odpoledne, kdy bude Luna v Rybách, se těšte na nebývalé ocenění své práce. Vlídně a s úctou o vás mluví i člověk, který vás zatím moc nemusel.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Pozvání do drahé restaurace neodmítejte. Člověk, který vás tam zve, má s vámi své úmysly a v tomto klidném prostředí vás s nimi chce seznámit.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Partnerské záležitosti se kupředu pohnou až večer. Bude to malý zázrak, protože miláček sám přijde s tím, že to přehnal a požádá vás o odpuštění.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Večerní nálady svého miláčka vážně neberte. Potřebuje, abyste ho ujišťovali, že ho milujete, a říká si o to způsobem, o které ví, že zaručeně zabere.13.7 - ČtvrtekTo, co uslyšíte, zní sice zajímavě, ale s pravdou to nemusí mít nic společného. Než novinku pustíte dál, dobře si to rozmyslete, a pak raději mlčte.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Dopoledne jste nabroušenější, než obvykle. Odpoledne se vaše nálada naštěstí srovná, a vy pochopíte, že pozitivním přístupem získáte daleko víc.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Hovory s bývalou láskou proběhnou klidně. Problémy má jen nynější partner, který nechápe, že se spolu dokážete bavit klidně a bez zbytečných emocí.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pokud hledáte práci, požádejte o pomoc kamarády. Jejich sítě známých jsou opravdu široké, a práce, kterou vám seženou, patří do kategorie snových...
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Když vám něco opravdu nejde, nelámejte věc přes koleno. Když si uděláte kávu a k práci se vrátíte za půl hodiny, půjde vám najednou naprosto skvěle.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Všechno krásné váš čeká až večer. Luna se dostane do vašeho znamení a vy najednou pochopíte, že o miláčka nemusíte bojovat, protože je celý váš.