Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 12.09. 2017

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

V práci pro charitu dokážete téměř nemožné. Navíc přesvědčíte i svého skeptického partnera, aby se zúčastnit a alespoň trochu přiložil ruku k dílu.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Kdo hledá, najde. Hledáním ztraceného souboru v počítači strávíte sice značnou část pracovní doby, ale nakonec bude vaše snaha korunována úspěchem.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Hlavně odpoledne si dávejte pozor na zbytečné partnerské spory. Když vidíte, že je miláček nenaložený, není důvod, abyste ho zbytečně provokovali.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Atmosféra, kterou vytváří neharmonická Luna v Blížencích, domluvám moc nepřeje. Vy však aktivujete své kouzlo osobnosti a dokážete i nemožné...
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

To, co uslyšíte kolem šesté večer, zní děsivě, ale vy se kvůli tomu hroutit nemusíte. Naštěstí jde i informaci, která nemá s pravdou nic společného.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

V práci počítejte s tlakem. Konec čtvrtletí se blíží, a všichni mají pocit, že jste na rozdíl od kolegů, kteří vyhrožují zhroucením, podezřele klidní.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když něco opravdu chcete, nebojte se o to nahlas a s patřičným důrazem požádat. Pro okolí je vaše tvrdohlavost překvapivá, ale nakonec vám vyhoví.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Novinek je na vás až moc. Naštěstí se v nich rychle zorientujete, uděláte si vlastní názor, a pak už budete všem jen vysvětlovat, co se vlastně děje.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Tomu, s čím partner přijde kolem sedmé večer, raději nevěřte. Může to sice znít přesvědčivě, ale nakonec váš miláček zjistí, že to pravda prostě není.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Snažte se aktivovat svůj smysl pro humor! Nic se tím sice nezmění, ale když se tomu, co se děje, dokážete zasmát, bude se vám rázem dýchat lehčeji.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Místo práce se zabývejte raději mezilidskými vztahy. Když něco zazdíte v práci, nikdo na to nepřijde, ale miláček váš nedostatek času netoleruje.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Ráno počítejte s divokými sny. Když si však hned po probuzení dáte kávu nebo čaj a srovnáte si myšlenky, budete hned vědět, před čím vás varoval.