Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 22.09. 2017

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Jsou záležitosti, pro které se vyplatí sáhnout do rezerv. Než to vysvětlíte partnerovi, bude to sice chvíli trvat, ale nakonec rodinnou kasu otevře.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Jsou věci, ve kterých musíte trvat na svém. Můžete se sice dozvědět, že byste měli spíše usilovat o kompromis, ale rychle se ukáže, že máte pravdu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Poslední den, kdy je Luna v Panně, se musíte přizpůsobit požadavkům, které na vás má rodina. Udělejte to a uzavřete staré problematické záležitosti!
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

V práci počítejte s enormním nasazením. Pro jistotu zavolejte partnerovi a požádejte ho, aby nakoupil. Vy sami na to už energii mít nebudete.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Když jste v právu, ničeho se nebojte! Pár lidí bude mít sice dojem, že jste až příliš sebevědomí, ale ti ostatní vás podpoří a ještě vám zatleskají.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Hlavně odpoledne si na vás nikdo nepřijde! Když se o to někdo pokusí, využijete trigonu mezi Merkurem a Plutem, a srovnáte ho tak, že mu bude do pláče.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Poslední den, kdy je Slunce v Panně, využijte na srovnání svých emocí. Pokud chcete někomu odpustit, udělat tlustou čáru a začít znovu, máte šanci.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Vaše představa nenarušeného pracovního dne dostane na frak. Hned ráno se dozvíte, že musíte hasit nějaký akutní problém a začnete na tom tvrdě makat.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Od věcí z minulosti se odstřihněte. Čím více o nich budete přemýšlet, tím víc si budete vyčítat něco, co se přes veškerou vaši snahu už nedá změnit.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Rychlé rozhodování se ukáže vaší silnou stránkou! Když budete svá rozhodnutí střílet od boku, uděláte to nejrozumnější, co se v dané situaci udělat dá!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Váš miláček je v poslední době ve vlídném a klidném nasazení. Když se zeptáte, proč se nezlobí, dozvíte se, že přemýšlel a pochopil, že to nemá smysl.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Miláček má pocit, že ví všechno nejlépe. Vy si tím sice úplně jistí nejste, ale víte, že čím víc mu to budete rozmlouvat, tím víc bude trvat na svém.