Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 20.02. 2018

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Všechno, co čeho se pustíte, dopadne skvěle nebo ještě lépe. Večer navíc získáte první pozitivní odezvu a navíc i příslib zajímavých peněz.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Na přehnané pochvaly nedejte. Člověk, který vás jimi zasypává, mluví sice velice přesvědčivě, ale ve skutečnosti sleduje jenom svoje vlastní cíle.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Přátele si musíte hýčkat. Když řeknou, že vás potřebují, vyrazte jim bez otálení na pomoc. Znáte je a víte, že by s nějakým nesmyslem neobtěžovali.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Kolem poledne se nerozhodujte. Když na vás někdo bude v tomto směru tlačit, vysvětlete mu, že mu to řeknete zítra, protože se musíte poradit doma.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Prací se sice zabýváte, ale moc se na ni nesoustředíte. Máte jiné starosti. Naštěstí se situace po poledni změní a sama se otočí ve váš prospěch.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

To, co se dnes stane, si velice dobře pamatujte. Připomeňte si to pokaždé, když vám dotyčný bude vysvětlovat, že on to s vámi přece myslí dobře.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když už jste se pro něco rozhodli, necouvejte a postoj neměňte. Dosavadní námaha by byla k ničemu, protože byste se ještě jednou vraceli na start.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Večer, kdy bude Luna v Býku, se s partnerem raději nehádejte. Potřebuje vědět, že ho berete vážně a že o jeho slovech nepochybujete. Dopřejte mu to!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Využijte Lunu ve svém sektoru romantiky a konečně se domluvte s miláčkem na společné dovolené. Je nejvyšší čas, abyste si ji objednali a zaplatili.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Na veřejnosti sice mluvíte neradi, ale dnes vám nic jiného nezbude. Naštěstí umíte argumentovat tak, že každý bez řečí uzná, že máte pravdu.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Z pracovních školení se ulívat nesmíte. Jde na nich o problematiku, která vás baví a ve které budete záhy podstatně lepší, než váš školicí mistr.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Dětem a svým blízkým věřte. To, co vám říkají, zní sice jako výplod ryzí fantazie, ale přesto je to ta nejryzejší a nezpochybnitelná skutečnost.