Terapie podvědomí

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Podvědomí je to, co medicína označuje za nevědomí, protože o procesech, které v něm probíhají, nemáme v reálu ani ponětí a jen těžko ji dokážeme ovlivnit. Naše podvědomí je však mocné a pokud jej udržíme otevřené a budeme s ním správně komunikovat, můžete poznat, jak moc velká je síla podvědomí.

V našem podvědomí je uložená velká spousta informací. Jde nejen o podprahové vjemy, ale i vzpomínky, pocity, postřehy i asociace. Podvědomí v nás vyvolává různé pocity, předtuchy, nálady a nevysvětlitelné názory a postoje. Podvědomě reagujeme i na různé podněty. Laicky je toto všechno označováno šestým smyslem.

Šestý smysl

Za šestý smysl je všeobecně označován vnitřní schopnost vycítit určitou situaci nebo potencionální nebezpečí. Dokáže podvědomě vyhodnotit různé nenápadné a skryté skutečnosti a souvislosti. Šestý smysl je možno také označit za intuici.

Spiritual Response Therapy - Terapie podvědomí

Terapie podvědomí je jedinečnou metodou, která dokáže odstranit různé psychické bloky, negativní naprogramování, překážky, negativní energii i závislosti. Pomůže vám i se vztahy mezi lidmi a dalšími zdravotními problémy. Střetnout se s ní můžete i pod zkratkou SRT a napomáhá nám mimo jiné i s léčbou traumat z minulých životů. Tato převratná metoda k nám dorazila z USA a pracuje s kyvadlem. Tato terapie dokáže vaše tělo i duši očistit od vašich problémů. Metoda dokáže hotové divy a dokáže člověka mentálně, emocionálně i duchovně uzdravit.

Co vše dokáže SRT vyčistit?

  1. Terapie podvědomí vás dokáže přeprogramovat, čímž vás zbaví některých nemocí, které jsou spojeny s minulými životy i současným negativním způsobem života.

  2. Předem naprogramovanou smrt.

  3. Přilepené jiné duše.

  4. Vyčistí celý dům od neobvyklých úkazů a negativních energií.

  5. Očistí i zemřelé, kteří se ještě nenarodili.

  6. Zbaví vás překážek a očistí vás od slibů z minulého života.

  7. Čistí i vaše okolí, včetně lidí okolo.

  8. Slaďuje partnerské a mezilidské vztahy.

  9. Vymazává veškeré negativní energie.

  10. Čistí zvířata i rostliny.

  11. Čistí mozek, přeprogramuje ho a zbaví ho všeho negativního. Restartuje na pozitivní.

Víte, že na váš charakter má významný vliv i to, v jakém dnu v tydnu jste se narodili. Staří Římané tomu velmi věřili, a proto jednotlivé dny pojmenovali podle bohů. Ty pak vystihovali charakter narozeného člověka.

Toužíte po lásce, děláte proto vše, svůdně se oblékáte, pracujete na své dokonalé figuře, nesedíte doma na zadku a i přes to všechno, jste stále sami? Pohled na okolí vás činí nešťastnými. Nezoufejte si! Zkuste to jinak, zkuste lásku přivolat s pomocí kouzel a magických rituálů.

Existuje celá řada výkladových karet, které vám mohou vyřešit váš problém. Jedny z nich jsou i andělské karty, které jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Jsou totiž pozitivní a na rozdíl od tarotu nepřináší žádné negativní zprávy.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Výzkumy prokázaly, že meditace podporuje pocit štěstí a pomáhá k úspěšnému životu.

Meditace tedy není rozmarem, ale důležitým prostředkem k tomu, jak si udržet a upevnit své zdraví a štěstí. Jejím cílem je především zklidnění, vyčištění hlavy a získání nadhledu. Někdy se do této kategorie řadí i rozumové přemítání nebo denní snění.