Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 11.08. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Lidé kolem vás se chovají naprosto neočekávaně. Naštěstí se o všem dozvíte až v době, kdy bude všechno vyřešené a vy se už jen seznámíte s fakty.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Stacionární Jupiter vám dává šanci na definitivní vyřešení vašich finančních záležitostí. Nápad, který budete v tomto ohledu mít, je opravdu geniální!
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Stacionární Jupiter vám zajistí velice chápavého partnera. Konečně máte vedle sebe člověka, který umí v pravou chvíli říct to, co potřebujete slyšet.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Jupiter se vám stará o práci, o kterou nestojíte. Když však přijde, odmítnout ji nesmíte. Musíte nasadit úsměv a tvářit se pokud možno potěšeně.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Stacionární Jupiter se vám stará o nový zajímavý vztah. Je však potřeba, abyste si na něj počkali. Přijde až hodně pozdě večer, ale bude skvělý!
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Až do večera můžete klidně a bez obav mluvit o všem, co chcete a potřebujete probrat. Merkur je vám příznivý a postará se, aby všechno dobře dopadlo.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Mluvte bez obav o všem, co vás napadne. Ve vašem sektoru komunikace stojí Jupiter a postará se, aby okolí přijímalo každé vaše slovo s nadšením!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Ještě dopoledne se můžete hádat a prosazovat své názory. Večer, kdy se Merkur přesune do Lva, byste se naopak měli stáhnout do pozadí a být zticha.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Využívejte stacionární Jupiter a věnujte se jen tomu, co je opravdu důležité. Nepodstatné záležitosti, které by vás jen zdržovaly, mohou klidně počkat!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Využijte energie Merkura, který je poslední den ve vašem partnerském sektoru. Promluvte si s miláčkem o své lásce a společných plánech do budoucna!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Využijte nabídky svých přátel! Když se nad ní navíc zamyslíte, pochopíte, že byste jim opravdu měli vyhovět. Prospějete tím nejen jim, ale i sobě.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Využijte poslední den, kdy je Merkur ve vašem sektoru dětí. Promluvte si se svými ratolestmi o tom, jak si představují svůj další život. Bude to poučné!