Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 16.08. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

K tomu, o čem se lidé kolem vás hádají, se raději nevyjadřujte. Kdybyste to okomentovali, naštvali by se a s veškerou energií by se spojili proto vám.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Hlavně večer si dávejte pozor na silnici. Vy sice můžete jezdit naprosto předpisově, ale bláznů, kteří popíchají a riskují, bude víc než dost.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nad sliby, které dnes dostanete, klidně mávněte rukou. Dotyčný je sice může myslet vážně, ale situace se vyvine tak, že je nakonec splnit nedokáže.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem se vás naštěstí netýká. Přesto si dávejte pozor na lidi, kteří provokují jen proto, že jinak nemají co dělat.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem patří k těm opravdu náročným. Pod jejím vlivem se máte tendence nejdříve rozčilit a pak se za svá slova omlouvat.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Luna ve vašem partnerském sektoru zásadně změní program, co jste měli v plánu. Miláček přijde s požadavky, které jsou rozumné a které musíte splnit.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Luna v Rybách vám přinese spoustu práce navíc. Udělejte ji, ale nezapomeňte nadřízenému vysvětlit, že jste tento náročný úkol splnili právě vy.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Dávejte si pozor na pusu! Při kvadratuře mezi Merkurem a Uranem můžete říct něco, co vás sice bude vzápětí hodně mrzet, ale co se zpátky už vzít nedá.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Při Luně v Rybách si dávejte pozor na kombinaci kamarádů a alkoholu. Hrozí, že se v dobré společnosti rozsedíte tak, že domů dorazíte hodně pozdě.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Je potřeba, abyste s dorůstajícími dětmi udržovali stálý kontakt. Budou mít sice pocit, že se zajímáte o to, po čem vám nic není, ale vy se nesmíte dát.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jsou plány, které byste měli ještě revidovat. Když vám něco z toho, co jste dosud prosazovali, začne připadat nerozumné, rychle z toho vycouvejte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Jsou věci, s nimiž byste měli počkat. Týká se to zejména dávání ultimát všeho druhu. Když je dáváte, musíte si uvědomit, že je taky musíte dodržet.