Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 13.10. 2020

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Než slíbíte účast na nějaké akci, podívejte se do diáře. Kdybyste něco nejdříve slíbili a pak zjistili, že to musíte odvolat, bylo by to nepříjemné.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Všechno nové, co chcete začít, dopadne dobře. Při Luně v Panně budete soustředění na to, co máte dělat, soustředění. Vaše jednání přinese úspěch.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Luna v Panně vás vyloženě rozčiluje. Máte pocit, že vás každý provokuje a kritizuje. Vy pak přemýšlíte, zda se hádat, nebo se tvářit, že se nic neděje.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Když chcete někomu vynadat, dobře si to rozmyslete. Dotyčný si to sice zaslouží, ale vy si musíte dát pozor, abyste to se svým projevem nepřehnali.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Šance na získání nové práce je opravdu vysoká. Po rozhovoru s personalistou vám bude jasné, že si můžete říct i o víc peněz, než jste původně chtěli.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Luna ve vašem znamení vám přináší nečekané šance. Musíte na ně rychle zareagovat. Když se budete tvářit nerozhodně, šanci zmizí a už se nevrátí.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jsou věci, které byste lidem ze svého okolí závidět neměli. Za to, že se jim podařilo něco, co se vám absolutně nepovedlo, opravdu nemůžou.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když děti přijdou s nápadem na víkendový program, budete překvapení. Chtějí jít tam, kam je chcete vzít už dávno, ale bojíte se, že by je to nebavilo.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Rozumnou alternativu k tomu, jak žijete teď, nevidíte. Po dlouhém a na sebe nezvykle klidném přemýšlení usoudíte, že všechno necháte tak, jak to je.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Než se rozhodnete hájit někoho, kdo si to nezaslouží, dobře si to rozmyslete. Neriskujte situaci, kdy se zastanete někoho, kdo vás vzápětí podrazí.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Při Luně v Panně přemýšlíte pořád jen o penězích. Nechcete se věnovat něčemu užitečnějšímu? Tím, že o financích dumáte, jich opravdu nepřibude.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Harmonická Luna v Rybách urovnává vaše partnerské vztahy. Ve všech názorech se sice neshodnete, ale přesto bude těch shodných víc, než bývalo dříve.