Chiromantie

Článek na téma: Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

 

Chiromantie se do dnešních dnů užívá v Indii i na Srí Lance k odhalení zdravotního stavu člověka. Tamní lékaři si totiž všimli, že dlaně toho o člověku dokáží hodně napovědět.

Co lze najít na ruce?

Přesněji řečeno na obou rukách, protože obě naše ruce o nás ledasco vypoví. Praváci mají kupříkladu na levé napsání to, co je dědičné a dané od narození,tedy zdraví, talent a předpoklady a na té pravé pak to, jak se svými předpoklady zacházejí. U leváků je to pak přesně naopak. Čtení rukou dokáže prozradit vaši povahu, životní sílu, mentální schopnosti, úspěšné složení zkoušek, postavení v partnerském životě, způsob našeho projevu, vhodná povolání, znaky bohatství a majetku, děti, sourozence, stesk po někom blízkém, stěhování, cestování, tajemství, životní úspěchy, vztah k esoterice a stav vašeho zdraví.

Čeho si chiromantici všímají na rukách?

Chiromantie není pouze o čtení čar, i když každá čára na ruce má svůj význam. Ruce jsou však zajímavé samy o sobě. Odborníci si tak všímají jejich velikosti, tvaru, vzhledu nehtů a prstů, dívají se na hrbolky a pahrby i rýhy.

Moderní využití chiromantie

I když je chiromantie stále považována jako součást astrologie, moderní poznatky zajistily její užívání i v oblasti genetiky, psychiatrie a diagnostiky. Vědci zjistili, že díky čtení v ruce je možno předejít různým potížím a je možno lépe porozumět lidem. Z ruky je možné třeba odhalit předpoklad zranění hlavy. Když však s tímto stavem něco uděláte, jako třeba posílíte ovládání dítěte, můžete to změnit. Chiromantie je tedy vědou, o kterou je dobré se hlouběji zajímat.

Reinkarnace, nebo také převtělování, představuje filozofický a náboženský koncept, který je zastáncem teze, že duše člověka po jeho fyzické smrti prožije znovuzrození v jiném těle. V reinkarnaci věřilo mnoho různých náboženství. Někteří věřili v převtělení do jiného lidského těla, někdo i v převtělení do zvířete apod. Převtělení přitom také velmi úzce spojovali i s karmou, tedy zákonem o příčině a následku.

Vizualizace představuje velmi zajímavý a zvláštní nástroj esoteriky, který nám může pomoci s celou řadou problémů. Zapojena do ní je představivost, kdy si při její aplikaci představujete obrazy toho, čeho chcete dosáhnout.

Pluto je jednou ze tří planet moderní astrologie. Planeta je to tajemná, ohnivá a transformační. I když astronomové Pluto před časem vyřadili z planet, jeho vliv na náš horoskop je ohromný.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Geomatie je další druh věštění, který patřil k těm nejpopulárnějším metodám v Africe a Evropě, a to hlavně v průběhu středověku a renesance. Praktikovali ji lidé všech společenských tříd, a to i přesto, že byla v průběhu označena za magii a zakázána.