Čínský horoskop

Rok narození každého z nás určuje nejen věk, ale i povahu dle čínského horoskopu. Dle východní filozofie je totiž každý rok zasvěcen jinému znamení, jež má své silné stránky, kterých je zapotřebí využít. Čínské horoskopy jsou tak sestavené pro tato znamení a díky své přesnosti se stávají i u nás stále více oblíbenými.

Čínské horoskopy pro Červen 2022

Krysa

Krysa

Zejména v práci si dávejte pozor, abyste s každým mluvili způsobem, kterému rozumí, a který je schopen a ochoten akceptovat. I když patříte k lidem, kteří si rádi pohrávají se slovy a jejichž smysl pro humor je nadprůměrný, měli byste se v tomto směru držet zpátky. Hlavně u nadřízených se nemůžete spoléhat na to, že vaše vtípky pochopí. Když nepochopí, mohou se urazit takříkajíc preventivně.
Buvol

Buvol

Vaše vytrvalost, kterou projevujete jak v práci, tak ve vztazích, se může obrátit proti vám. Nebezpečí, že uděláte opravdu vážnou chybu, která vás bude mrzet, hrozí ve chvíli, kdy vám nabídnou novou a podstatně zajímavější práci, než je ta nynější. Nebezpečí, že se budete rozhodovat tak dlouho, až o šanci přijdete, je značné. Pak budete moci poplakávat nad zmařenou příležitostí, ale bude vám to málo platné.
Tygr

Tygr

Zatímco v práci jde všechno přesně podle vašich představ, je to doma horší. Partner vám má sklon neustále vytýkat něco, za co vy sice vůbec nemůžete, ale čím vás s nesmírnou chutí provokuje a co vám vyčítá. Když zjistí, že je vaše trpělivost vyčerpaná do té míry, že se vám ani nechce domů, začne vám vysvětlovat, že on to přece myslel jako vtip - a že je tedy vaše chyba, že jste to vzali vážně.
Zajíc

Zajíc

Když si vám ještě nedávno váš nový objev stále jen stěžoval na svého bývalého partnera a na to, jak po jeho boku trpěl, bylo vám ho docela líto. Když ho však posloucháte teď, přistihnete se stále častěji v momentě, kdy si říkáte, že se mu vlastně vůbec nedivíte. A když si začne stěžovat na pracovní kolegy, dojde vám, že jde o člověka, kterého byste se měli co nejrychleji zbavit i vy.
Drak

Drak

Je potřeba, abyste si ohlídali všechny lidi, kteří vás po pracovní stránce ohrožují. Jakmile zjistíte, že se v tomto směru snaží o nějakou levotu, musíte přejít do protiútoku. Do vytváření složitých intrik se nedávejte, protože na to nemáte ani talent, ani čas. Kdybyste se jich ale přímo zeptali, proč se snaží o něco, co se jim stejně nepodaří, uvedete je do rozpaků tak hlubokých, že budou snad i upřímné.
Had

Had

Když se dozvíte, že je dobrý kamarád ve velmi nepříjemné situaci, nezaváháte ani na chvíli a zeptáte se ho, jak byste mu mohli pomoci. Když se dozvíte, že nijak, není to pro vás odpověď, kterou chcete a budete brát vážně. Rozhodnete se naléhat tak dlouho, aby pochopil, že nezbude, než aby vám dal rozumnou a jednoznačnou odpověď a tím i návod k rozumnému a jednoznačnému jednání, kterým mu pomůžete.
Kůň

Kůň

I když jaro vnímáte jako období, které je vám příznivé a kdy vás život opravdu baví, jsou aktivity, které byste neměli přehánět. Dejte si pozor, aby vám přes hlavu nepřerostla zejména práce na zahradě. I když jste na to, co všechno dokážete ze své půdy vydobýt, opravdu hrdí, nic se nemá přehánět. Když toho zasadíte zhruba polovinu, bude to rozumné. Nedostatku se bát nemusíte. I tak budete mít plodů až nad hlavu.
Koza

Koza

I když vám různí lidé říkají, že se pouštíte do bojů předem ztracených, vy se odradit nenecháte. Vaše vášeň pro spravedlnost se opět velice aktivně projeví. Nechcete dovolit, aby si liboval někdo, kdo se ke svému úspěchu dostal podvodem, zatímco ten, kdo poctivě pracoval, odešel s prázdnou. I když vám po tom objektivně nic není, snažíte se, aby se všechno vrátilo k vytoužené rovnováze.
Opice

Opice

To, že jste se s někým rozešli, ještě neznamená, že vás nechá na pokoji a opustí s noblesou váš život navždy. Vy máte v takovém případě štěstí na člověka, který se s vámi sice formálně rozejde, ale svůj vliv na váš život si chce za všech okolností ponechat. Když mu řeknete, že o pokračování vašeho vztahu nestojíte, dozvíte se, že jste bez srdce a že jste si jeho lásku vůbec nezasloužili.
Kohout

Kohout

Když se rozhodnete, že nebudete řešit důsledky, protože pochopíte, že bude lepší eliminovat prvotní příčiny, které k problémům vedou, musíte si sednout a jako první si sepsat důkladný a co nejpodrobnější plán. Pak je ale potřeba, aby vám do toho nikdo nemluvil. Vaše rozhodnutí je opravdu nejlepší. Tím, co během následujících týdnů zvládnete, se můžete plným právem chlubit.
Pes

Pes

Opět budete jednou moc rádi, že jste nasbírali životní zkušenosti v množství, které vám podlehnutí iluzím nedovolí. Když vám zejména v práci začnou vysvětlovat, že teď sice se slíbeným zvýšením platů počítat nemůžete, ale že do konce pololetí nějaké peníze určitě budou, nic neříkejte, ale začněte se hledat lépe placené místo. Když budete čekat, dočkat se nemusíte.
Vepř

Vepř

Když nechcete zbytečně riskovat snižování hodnoty peněz, které jste dosud spořili, musíte přemýšlet, za co je utratit nebo kam je investovat. Kdyby se naskytla příležitost ke koupi nějaké nemovitosti, měli byste to hodně rychle zvážit. Stejně tak můžete přemýšlet o nákupu investičního zlata nebo nějakého uměleckého díla. Tam byste ale měli mít při ruce odborníka, který vám poradí.