Denní horoskop

Každý nový den, který se před námi otevírá, rozvíjí také nové možnosti, jež jsou před námi. Zda je všichni naplno využijeme, je zčásti na nás. Pravdou však je, že na každý den nám denní horoskop určí příležitosti, které máme a naopak i možnosti, kterým bychom se měli raději vyhnout. Denní horoskop tak může být naším užitečným rádcem a pomocníkem.

Horoskop pro den 17.03. 2023

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Venuše, která se dostala do vašeho sektoru financí vlastních, vám vylepší život. Můžete se začít těšit na nečekané peníze z velice překvapivých zdrojů!
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Venuše ve vašem znamení harmonuje se Saturnem. Když miláček začne mluvit o vašem společném životě, můžete si být jistí, že to myslí vážně.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Hlavně si dejte pozor, abyste se zbytečně nerozčilovali. Ve vzteku byste mohli přehlédnout něco, co je důležité, a čemu musíte věnovat pozornost.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Zejména odpoledne jdete od úspěchu k úspěchu. To, že máte pravdu, přiznají nakonec i lidé, kteří vás moc nemusí, a kteří nikdy nikoho neposlouchají.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Odvahu prokazujete v situaci, kdy tato vlastnost všechny ostatní naopak opouští. Díky tomu zvítězíte i v boji, který by ostatní vzdali předem.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Zejména ráno se partnerovi raději vyhýbejte obloukem. Když vás na poslední chvíli začne zasypávat pokyny a požadavky, spolehlivě vás tím rozčilí.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Vztahy, které jsou rozkolísané, můžete bez problémů vyvážit tak, aby vám v nich bylo dobře jak vám, tak vašim blízkým. Bez váhání se do toho pusťte!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Ráno si dávejte pozor na zbytečné hádky. Hrozí nebezpečí, že se tramvaji pohádáte s někým, z koho se za pár hodin vyklube váš nový nadřízený!
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zejména ráno se máte sklon hádat zcela zbytečně a kvůli tomu, co si to nezaslouží. Kdybyste si hned ráno slíbili, že budete mlčet,bude to lepší.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Využijte nesoustředěnosti svého nadřízeného a vyrazte k němu se svými požadavky. Zejména kolem poledne ho překvapíte tak, že vám je raději splní.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Rozpory, které vznikají mezi partnerem a jeho příbuznými, neřešte. Právě proto, že je znáte, víte, že každý má svou pravdu, z níž ustoupit nehodlá.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Nikdo po vás nemůže chtít, abyste chápali člověka, který jde proti vám. Právě v takové chvíli se musíte překonat a rozhodnout se pro rychlý protiútok.