Autosugesce

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Záhady života,

Autosugesce představuje jedinečnou techniku, která užívá našeho podvědomí k tomu, aby jej pozitivně anebo negativně ovlivnila a změnila jeho vnímání. Autosugesce může probíhat vědomě i nevědomě.

Proslavil ji lékárník Coue, který si jí všiml ve spojitosti s podáním placeba. Jelikož výsledky jeho pokusu byly nečekané, začal se autosugescí zabývat mnohem hlouběji. Byl to také právě on, který zjistil, jak velký vliv má autosugesce na naše duševní i fyzické zdraví. Odhalil, že každý z nás máme v sobě samoregenerační “čudlík”, který jsme schopni sami v případě potřeby zapnout a můžeme s ním udělat hotové divy. Autosugesce se snaží dosáhnout rovnováhy vědomí. Autosugescí je možno ovlivnit i některé choroby, jako např. nemocné ledviny, cukrovku, koktání, psychické nemoci, únavu, slabost nebo migrénu.

Síla autosugesce

Autosugesce má velmi blízko k pozitivnímu myšlení i hypnóze. Je to dobrý způsob, jakým se můžete zbavit všech špatných návyků, zlozvyků a myšlenek. Díky neustálému opakování se dostanou až do vašeho povědomí, které je pak začne považovat za pravdivé.

Jak funguje autosugesce

Veškerá naše přání, láska, pocit štěstí, radosti, ale i emocionální bolest, vychází z našeho hlubokého podvědomí. Je přitom vědecky prokázáno, že podvědomí tvoří 80% naší myslí a ovládá až 98% našeho chování. Čím víc se proto budete snažit přeprogramovat podvědomí, tím získáte větší kontrolu nad životem. Pozitivně namířená autosugesce si zakládá na opakování a silné víře v pozitivní věci. Oč se jedná? Obecně může jít o to, že si třeba budete pravidelně každý den ráno i večer 20x opakovat: “Je to snadné, já to dokážu.” Užít můžete veskrze jakoukoliv větu, záleží na tom, co chcete ovlivnit.

Pozor, autosugesce není o vůli!

Také se při myšlence na danou věc musíte plně soustředit a nesmíte myslet na nic jiného. Negativní smýšlení naopak od sebe odhánějte, snažte se myslet na něco jiného. Nepomlouvejte, nefňukejte, nestěžujte si, nehledejte na všem jen to špatné, zbytečně se nestresujte. Smějte se, užívejte si každého dne, těšte se z maličkostí a buďte za vše vděční, a to i přesto, že to doma stále ještě nemáte. Podvědomí o sobě dá vědět, vaše tužba, přání nebo sen se vám začne plést do života, začnete ji více vídat, potkávat, budete o ní slýchat. Pokud se na splnění dané věci budete v mysli soustředit často, kdykoliv můžete, splní se vám to. Nemyslete na to, že na danou věc nemáte peníze, nebo, že si ji nezasloužíte. O dané věci nesmíte vůbec pochybovat! Pevně věřte, vizualizujte si svůj cíl a opakujte si své přání, jaké chcete docílit.

 

Růženín je jedna z odrůd křemene. Jeho krásnou růžovou barvu způsobuje příměs manganu. Růžová se pohybuje od světle růžové až po středně růžovou. Často je zamlžený nebo zakalený. Na rozdíl od jiných druhů křemene růženín nevytváří krystaly. Nejde o vzácný polodrahokam. Najít ho můžete na mnoha místech po celém světě. Tato skutečnost však snižuje jeho exkluzivitu a cenu.

O geopatogenních zónách jste možná již slyšeli, ale skutečně víte, oč se jedná?

Lapače snů jsou v posledních letech znovu objeveným hitem. Vděčíme za něj Indiánům, pro něž to je jeden z magických symbolů, zdrojů základní energie.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Renáta - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Aromaterapii máme tendenci přiřazovat spíše k alternativnímu způsobu léčby, ve skutečnosti jde však o holistickou medicínu, která problémy člověka bere jaksi celostně. Vzhledem k odhaleným věděckým faktům si aromaterapii váží v klasické medicíně. Inu, vliv vůně na člověka je mocný.