Léčivé kameny pro období jemuž vládnou Berani

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Esoterické vědy, Osud,

Každá planeta i hvězda má své zázračné léčivé kameny, které mají odpovídající energii. V období od 20. 3. do 19. 4. se Slunce nachází ve znamení Berana. Znamení, které nás dělá více odvážnými. Motivuje nás a učí nás asertivitě. Znamení je navíc považováno za první ve zvěrokruhu. Ovládá ho Mars. Planeta plná ohně. Jde o období, které je začátkem jara a kdy dochází k jarní rovnodennosti. Klíčovými slovy pro toto období je proto o level výš, sebereflexe, nový rok, Pesach, Velikonoce, uvolnění, ukřižování Ježíše, vzkříšení, nový život, svěžest a čerstvost, nový začátek, bojovný duch a pohyb vpřed.

Karneol

Léčivými kameny tohoto období je především karneol. Skvělý ochranný kámen, který se vyznačuje ohnivou barvou a ohromnou energií. Jde o kámen, který náleží do skupiny křemenů. Kámen oživuje, uzemňuje, podporuje sebeobjevování i učení. Kámen uklidňuje, podporuje dobré zásobení orgánů krví, zmírňuje revmatismus, podporuje vstřebávání živin, vitamínů a minerálů. Kámen pomáhá všem nositelům, aby měli větší kontrolu nad svým životem. Stimulují jejich odvahu a tlumí jejich agresi. Podporuje také i rychlé a pragmatické řešení problémů.

 Krevel

Krevel, nebo také Heliotrop, rovněž náleží do rodiny křemenů.Jde o spouštěče ohně. Jsou to váleční duchové. Velmi úzce spjati jsou se Sluncem, Zemí a Slunovratem. Kámen má typické červené a žluté skvrny. Polodrahokam podporuje imunitní systém, stimuluje metabolismus, pomáhá detoxikovat tělo, snižuje záněty a napomáhá s impulzivností. Může také potlačit tvrdohlavost a podporuje poklidnou spolupráci. Krevel se po celém světě užíval v rámci celé řady rituálů. Kámen podporuje vyšší povědomí a zásadovost. Tlumí podrážděnost, agresivitu a netrpělivost. Zmírňuje úzkost z budoucnosti.

Letošní rok je skutečně pestrý a velmi zajímavý. Hned po polostínovém zatmění 10. 2. 2017, se další noc můžete pokochat pohledem na kometu 45P/Honda-Mrkos-Pajdušáková. Kometa je výjimečná tím, že je československá.

Přeslička je úžasnou bylinou, která na zemi rostla mnohem dříve, než po ní začali chodit lidi. Pravda, v minulosti měla trochu jinou podobu, rostla do výše palem. Bylina patří k superbylinám, jež je označována za univerzální lék.

Každý odpočíváme jinak. Někdo si rád napustí vanu, jiný vyrazí do ruchu velkoměsta. Ať už je tomu však tak, či tak, abychom načerpali co nejvíce energie, potřebujeme efektivně odpočívat. To, jaký způsob odpočinku je pro nás nejlepší (tedy nám dodá nejvíce energie), vám prozradí náš horoskop.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Rodinné konstelace umožňují názorně ukázat s pocítit v souvislosti vztahy mezi jednotlivými členy rodiny. Systém vytvořil Bert Hellinger. Metoda se zabývá rozvojem osobnosti, sebepoznávání a psychoterapie. Konstelace jsou hojně v léčebné terapii a poradenství.