Kyvadlo

Článek na téma: Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Kyvadlo patří k těm nejstarším metodám věštění vůbec. Historikové dodnes netuší, kdy a kde se vlastně tato technika vzala. Dodnes však patří k těm nejoblíbenějším.

Ptáte se, co dokáže kyvadlo?

K čemu je vhodné použít kyvadlo?

Kyvadlo toho dokáže spoustu. Nejlepší však prý je pro diagnostiku onemocnění, lokalizaci pohřešované osoby s pomocí mapy, hledání pokladu a získání přímých a jednoduchých odpovědí na ANO, NE otázky.

Jak vypadá kyvadlo?

Vyrobit kyvadlo je poměrně jednoduché, jistě to zvládne každý. Vyrobeno totiž může být z předmětů, které máme běžně po ruce. Na výrobu kyvadla je možno použít řetízek, kůži i provázek. Jako kyvadlo můžete užít snubní prsten, amulet, drahý kámen, minerál (period, křemen, achát), zlatý nebo stříbrný kov (mince, klíč, šipka) anebo čistý křišťál.

Kyvadlo a čakry

Kyvadlo nemusíte užívat pouze k věštění, ale také i k práci s čakrami. Kyvadlo vám odhalí,která čakra vás zlobí nebo jež je zcela zablokovaná. Nutné však je, abyste věděli, kudy jednotlivé čakry probíhají a kyvadlem postupně procházet celé tělo.

Jak užívat kyvadlo?

Nedovolte jiným, aby užívali vaše kyvadlo, protože by to rušilo jeho energii a odpovědi by pak nemusely být pravdivé. Nikdy se neptejte se dvakrát. Přijměte první odpověď a jděte dál. Kyvadlo používejte pouze s dobrými úmysly. Kyvadlo odpovídá na jednoduché otázky, důležité však je se s danou osobou propojit, k čemuž nejlépe dochází ve formě meditativního transu. Kyvadlo se pak při kladení otázek bude točit buď v kruhu (po směru, i proti směru hodinových ručiček) anebo se bude houpat různými směry (doleva a doprava, nahoru a dolů, případně i šikmo).

Poté, co nashromáždíte dostatek informací, které jste potřebovali vědět, absolvujte meditaci. Neznamená to strnout na hodinu, obvykle vám k tomu postačí jen několik minut, ale je to důležité, protože jen tak si sami nezablokujete svou vlastní čakru.

 

  • Datum: 04.03. 2024
  • Autor: Gandalf

Článek je v kategorii:

Podvědomí je to, co medicína označuje za nevědomí, protože o procesech, které v něm probíhají, nemáme v reálu ani ponětí a jen těžko ji dokážeme ovlivnit. Naše podvědomí je však mocné a pokud jej udržíme otevřené a budeme s ním správně komunikovat, můžete poznat, jak moc velká je síla podvědomí.

Zrcadla má doma téměř každý. Pro někoho je zrcadlo ozdobou, pro jiného praktickou pomůckou a další v něm vidí magický prostředek. Zrcadlům byla vždy přisuzována magická moc.

Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem. Ještě před vznikem křesťanství však šlo o svátky jara, které slavily všechny kultury napříč celou zeměkoulí. Již od pradávna je doprovází řada tradic a rituálů. Je to i význačné magické období.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Je krásné snít a mít tajná přání, ale ještě lepší je, si je plnit. Přestaňte vzdychat a mávat rukou. Konec výmluv! Nikdy nebyla vhodnější doba pro plnění snů než nyní. Jste tu proto, abyste byli šťastní a prožili svůj život tak, jak chcete vy. Nebo se aspoň té představě, co nejvíce přiblížili.