Jak si plnit své sny

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Osud,

Je krásné snít a mít tajná přání, ale ještě lepší je, si je plnit. Přestaňte vzdychat a mávat rukou. Konec výmluv! Nikdy nebyla vhodnější doba pro plnění snů než nyní. Jste tu proto, abyste byli šťastní a prožili svůj život tak, jak chcete vy. Nebo se aspoň té představě, co nejvíce přiblížili.

Nezadupávejte proto své sny do země. Ano, jistě to nebude jednoduché a budete se muset utkat s překážkami, ale konečný pocit z úspěchu je nenahraditelný. Splnění snu doprovází úžasná euforie a vy na sebe budete ohromně hrdí. Posílí to vaše sebevědomí. Pamatujte si, že splnit se může i na první pohled zcela nesplnitelný sen.

Největší překážky, které nám stojí v cestě za našimi sny

Žádný sen však nedostanete zadarmo. Musíte být proto připraveni na různé překážky. K těm nejčastějším patří perfekcionismus, kdy máme potřebu dělat vše perfektně. Vidíme se příliš kriticky a čekáme na tu “pravou” chvíli, kdy to bude vážně to nejlepší. Jenže, nikdy to nebude naprosto tip top. A pokud s tím nepřestanete, nikdy se nedočkáte. Druhou velkou překážkou v cestě za sny je strach. Bojíme se selhání, dřiny, nepohodlí při vystoupení ze své komfortní zóny, bojíme se, že ztratíme kontrolu i toho, co si o nás bude myslet okolí. Strach je naší největší brzdou v cestě za svými sny, úspěchy, spokojeným životem a štěstím.

Věřte si, věřte i svým snům

Aby se vaše sny mohly uskutečnit, musíte v prvé řadě tomu věřit a nevzdávat se dřív, než se vůbec o něco pokusíte. Splnění snu začíná u vás. Spočívá ve vaší sebedůvěře. Chopte se každé příležitosti, která se naskytne. A přestaňte všechno vidět černě. Největší překážky si vytváříme sami svou vlastní nedůvěrou v sebe a negativním smýšlením. Nikdy nedosáhnete svých cílů, snů a tužeb, když nebudete věřit, že je to vůbec možné. Přestaňte se srovnávat s jinými lidmi a nenechte se jinými od svých plánů odradit. Zapomeňte na to, co všechno smíte a nesmíte. Bojujte!

Sny nás posouvají dopředu. Potřebujeme je, abychom měli důvod, proč žít. Jejich dosažení nás plní ohromnou eufórií, radostí a štěstím. Působí na naše sebevědomí, a proto je důležité, abyste je nevzdávali, aniž byste se o jejich docílení vůbec pokusili.

Taroty jsou karty, které nelžou, ale někdy dovedou být kruté a smutné. Ne všechny zprávy totiž jsou pozitivní a taroty se s člověkem nemazlí, mluví na rovinu, a to někdy zcela bez okolků. Na rozdíl od tarotů jsou andělské karty nositeli pouze dobrých zpráv. Na všem špatném vidí i něco pozitivního.

Vizualizace představuje velmi zajímavý a zvláštní nástroj esoteriky, který nám může pomoci s celou řadou problémů. Zapojena do ní je představivost, kdy si při její aplikaci představujete obrazy toho, čeho chcete dosáhnout.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Renáta - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESOTERIKA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Lapače snů tvořili Indiáni. Vznikly podle pověsti tak, že jednou jedna indiánská matka měla problém se svým dítětem. To celou noc proplakalo a bylo neklidné. Matka už nevěděla, co s ním, a tak šla za šamanem s prosbou o pomoc. Ten vyrobil lapač snů. Jeho úkolem je zachytávat všechny zlé sny.