Magické talismany

Článek na téma: Astrologie, Esoterické vědy, Duchovní mystika,

Na rozdíl od amuletu, který má za úkol chránit, talisman má nosit štěstí a posvětit přání. Energie talismanů přitahuje vše pozitivní, tedy lásku, štěstí, spokojenost, zdraví a úspěch.

Talismany mají svá pravidla

Aby vám talisman mohl skutečně pomoci, je nutné, aby byl darovaný, a to doslova od srdce. Talisman přitom může být vyroben ručně, ale také může být i zakoupený a následně rituálně aktivovaný potřebnou pozitivní energií. Proto, aby nám talismany mohly pomoci, je zapotřebí i vlastní pozitivní autosugesce. Zjednodušeně řečeno, musíme tomu věřit. Talisman je zde prostředník, který nám pomáhá v dosažení naší touhy. Talisman stimuluje naše podvědomí.

Jakou podobu může mít talisman?

Účinnými talismany jsou kupříkladu šperky, ale může jít i o kameny, rostliny, geometrické znaky, tygří zuby, šupiny kapra, mořský písek, přívěsky magickou formuli napsanou na kus papíru atd. Honba za talismany je i v jednadvacátém století dost drastická. Lidé se pachtí za různými woodoo panenkami, prášky z rohu nosorožce a někde jsou pro ně lidé schopni dokonce vraždit.

Talismany podle znamení zvěrokruhu

K talismanu můžeme přijít různým způsobem. Nejlépe fungují ty, které byly darovány s dobrým úmyslem. Pokud byste rádi nějaký talisman darovali, můžete se inspirovat tím, jaký talisman by dle horoskopu dané znamení potřebovalo.

  • Beranovi v jeho cestě za štěstím pomůže zlatá podkova.

  • Býka pro změnu potěší jakákoliv drobnost s beruškou. Kromě ní je vhodným talismanem také pták, nejlépe sokol.

  • Blížence podpoří klíč a různě ztvárněný kříž.

  • Pro raka jsou talismany velmi důležité. Nespokojí se jen s jedním. Pokud je chcete učinit vskutku šťastnými, pořiďte jim želvu, čtyřlístek nebo pyramidu.

  • Lvi slunce nejen chrání, ale přináší mu i štěstí. Dalším takovým pozitivním symbolem je také i drak, který mu přináší dlouhověkost a zdraví. Slon mu pak zajistí štěstí, spokojenost a moudrost.

  • Pannám úspěch zajistí cvrček. Klid, víru, lásku a vyšší dobro mu pak zajistí lilie.

  • Pro váhy jsou vhodnými talismany hvězda a číslice 7.

  • Nejlepším talismanem pro štíry je samotný štír, a dále pak i skarabeus. Originálním talismanem je i žába, která mu přináší prosperitu a plodnost.

  • Střelci by za svůj talisman měli volit symbol šípu a také i sova.

  • Materiálně a prakticky zaměřenému kozorohovi nejlépe poslouží jako talisman mince. Je přitom jedno o jakou minci půjde. Vhodným symbolem je i kříž v kruhu.

  • Vodnáři by pak měli nosit boží oko, číslo 9 anebo znak planety Uran.

  • Rybám štěstí přinesou talismany v podobě mušlí, ulit a spirál.

Jste ztraceni? Nevíte si rady s nějakou situací. Inklinujete k jedné barvě, kterou se obklopujete ve velkém? Pokud se chcete dostat do rovnováhy, získat sebedůvěru anebo se přijmout, dokáže vám v tom metoda 4 pilířů osudu významně pomoci.

Již od pradávna lidé z Orientu, i různých náboženství, věřili, že naše duše křižuje světem ve svém astrálním těle, do něhož se dostane po své předešlé smrti. Speciální skupinu takových astrálních bytostí pak představovali démoni a andělé, v reálu jich existuje však mnohem víc.

50 dnů po Velikonocích nastávají tzv. Svatodušní svátky, neboli Letnice. Podle křesťanů v tento den došlo k seslání Ducha svatého apoštoly. Pro židy je to den spásy, vyvedení z egyptského otroctví. Jsou to svátky pohyblivé a stejně jako i jiné svátky, i tyto se ve skutečnosti slavily před vznikem křesťanství a s Ježíšem nebo jiným prorokem toho mají pramálo společného.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Rituály, které se konaly na Hromnice, jsou ve skutečnosti spojeny s mnohem starším keltským svátkem Imbolcem. Všechny konané rituály a zvyky měly lidem zajistit kvalitní úrodu a bezpečí před přírodními vlivy i zlými duchy.