Tajemné runy

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika,

Runy představují ten nejstarší písmo starých germánských kmenů, jehož historie sahá na začátek našeho letopočtu. Podle legendy toto písmo lidem daroval samotný Odin, otec bohů Vikingů. Ti se k němu chovali s velkou úctou, protože věřili, že runy mají magickou moc.

Magické runy

Runy obvykle najdete na předmětech denní potřeby, především se ryly do kamenů, kostí, rohoviny nebo do dřeva. Vedle zcela pragmatické stránky se runy užívaly i k věštění budoucnosti. Vikingové však také věřili, že v nich je ukryta čarodějná moc, která dokáže přitáhnout štěstí, chránit před zlými silami, léčit a pozitivně ovlivnit osud člověka. Runy fungují jako anténa, která přijímá vibrace z vesmíru, které pak šíří okolo sebe. Jednotlivé znaky pak ovlivňují naše podvědomí. Pokud tedy chcete něco pozitivně změnit, noste přívěsek s patřičným runovým znakem, energie z něj postupně vypluje na povrch a náš život dokáže změnit. Každá runa vystihuje buď jen jedno písmeno. Původní abecedu tvoří 24 znaků, ale později se rozšířila až na 33 znaků. V průběhu staletí se užívalo hned několik různých abeced.

Runy a věštění

Runy si vedle Skandinávie velmi oblíbili i Angličané, kde se Vikingové také na jednu dobu usídlili. Dnes jde o jednu z nejoblíbenějších forem předvídání budoucnosti v západním světě. Čtení z run a vykládat z nich budoucnost však není snadné a nedokáže to hned tak někdo. Existuje celá řada způsobů, jak vykládat runami, k těm nejoblíbenějším metodám věštění je věštba na 3 runy. První runa se věnuje minulosti, druhá přítomnosti a třetí budoucnosti. Otázku položte dříve, než runy z pytlíčku vytáhnete. Pořádně se na svůj dotaz po celou dobu soustřeďte. Věštění z run vám může pomoci v životních otázkách, ukáží vám jinou cestu, jiný úhel pohledu, dá jasnou a zcela konkrétní odpověď na otázku.

Ráda bych vám představila jeden zajímavý pokrm, který však v průběhu let upadl takřka v zapomnění. Jde o magickou polévku, která se podávala jako hlavní jídlo na Velký pátek. Už to spojení křesťanství s magií vypovídá, že byť se tehdy církev snažila pokrm přivlastnit, i ona patří do mnohem staršího období.

 

Jasmín je rychle rostoucí keř, liána, která se rychle rozrůstá a obrůstá pergoly, ploty a zdi. Kvete na přelomu jara a léta. Typické pro ni jsou sněhobílé květy, které omamně voní. Jde o magickou rostlinu, která se hojně užívá ke kouzlům a rituálům.

“Největším jedem života je sebelítost.”
  Vladimír Páral

Občas tomu tak je, jednou jdeme nahoru a jindy zas dolů. Někdy si s námi život umí doopravdy pohrát a někdy je i velmi krutý. Jednou za čas máme všichni nárok propadnout skepsi, nikdy by však tento stav neměl probíhat dlouho.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Kyvadlo patří k těm nejstarším metodám věštění vůbec. Historikové dodnes netuší, kdy a kde se vlastně tato technika vzala. Dodnes však patří k těm nejoblíbenějším.