Jasnovidectví

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

Jasnovidectví je velmi obtížné blíže definovat. Všeobecně bychom ji mohli popsat, jako schopnost mimosmyslového vnímání, našeho podvědomí, které nám umožňuje nahlížet do blízké, ale i vzdálené budoucnosti. Jasnovidectví patří k těm nejstarším věšteckým technikám na světě.

Jasnovidectví bylo ve středověku velice váženou dovedností a lidé měli ve zvyku věštírny navštěvovat před každým důležitým rozhodnutím. Bohužel tomuto věštectví v průběhu věku neprospělo křesťanství a následně i podvodníci, kteří si vymýšlí anebo jinak interpretují věštbu. A přitom jasnovidectví bylo vědecky prokázáno a již jej v současnosti užívá policie i špionážní služby.

Každý může být jasnovidec

Jasnovidci umí to, co ostatní nikoliv, dokáží komunikovat se svým podvědomím a podprahovým vnímáním. Každý z nás však oplývá nějakými věšteckými schopnostmi a pokud by se lidé odblokovali a více se v této sféře rozvíjeli, dokázali by pracovat se svou intuicí a využívat ku vlastnímu prospěchu. Jasnovidci jsou prostě lidé, kteří své schopnosti již odhalili, odblokovali své podvědomí a otevřeli svou mysl světu.

Pravdou však také je, že tak, jak jsou na světě lidi více talentovaní na běh, malbu nebo třeba na psaní, tak jsou mezi námi i lidé, kteří mají větší talent i pro jasnovidectví.

Jak poznáte, že máte jasnovidecké sklony?

Jste zvědaví, zda máte jasnovidecký talent? Důležitou součástí jsou pak jasnovidecké předtuchy. Tyto předtuchy mohou být spojeny se špatným pocitem a mohou být varováním. Mnoha lidem tyto předtuchy, pokud je poslechly, dokonce zachránily i život. Nepodceňujte své zvláštní pocity, nevysvětlitelné události, nervozitu nebo podivný sen, který se vám znenáhla zdá. Poslouchejte své varování. Je to ten malý jasnovidec tam někde uvnitř vás.

V Česku snad není hradu, nebo zámku, kde by nestrašilo. Naleznete tu více než 1000 hradů a tvrzí, z nichž se větší polovina nachází právě v Čechách. Řada hradů se rovněž nachází i těsně za hranicemi, v oblastech, jež v minulosti patřily k českému království. Tato skutečnost dává strašidlům a duchům ohromný prostor, spočítat všechny druhy je takřka nemožné žijí u nás nejen na hradech, ale i v rybnících, remízcích, mlýnech i lesích.

Snídaně představuje jedno z nejdůležitějších jídel dne. Podle toho, jak den ráno odstartujete se bude zbytek dne odvíjet. Důraz na snídani je proto na místě. Když ji vynecháte, budou vám po celý den chybět živiny a důsledkem toho i energie, můžete se cítit unavení a hladoví, večer vyžíráte ledničky a nakonec přibíráte. Aby však snídaně tělu prospěla, měla by být zdravá, pestrá a vyvážená. Každé znamení horoskopu má však na snídani jiné nároky, ty mimo jiné ovlivňují nejen to, jak se cítíme, ale i to, jestli přibíráme anebo ne. Víte, jak byste měli svůj den odstartovat, aby to co nejvíce prospělo vašemu tělu?

Hrad Krzyztopór patří k těm nejkrásnějším a největším hradům v Polsku i v Evropě. Zároveň pak náleží rovněž i k těm nejvíce tajemným. Najdete jej v obci Újezd v jižním Polsku. Postavil jej Krzysztof Ossolinski mezi lety 1587 až 1645. Hrad byl bohužel poškozen během švédské invaze v roce 1655 a doražen v průběhu války konfederace advokátů Rusy v roce 1770.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Víte, že na váš charakter má významný vliv i to, v jakém dnu v tydnu jste se narodili. Staří Římané tomu velmi věřili, a proto jednotlivé dny pojmenovali podle bohů. Ty pak vystihovali charakter narozeného člověka.