Chcete poznat své minulé životy

Článek na téma: Duchovní mystika, Osud,

Teze, že člověk neumírá, sahá přinejmenším do doby před 3000 lety, kde je toto téma pevně zakotveno v tradicích Indie, Řecka i keltských druidů. Podle tvrzení z té doby na Zemi člověk může prožít i 8 životů.

Zajímavé, že? Věříte na reinkarnaci a rádi byste se dozvěděli, jaké životy jste v minulosti prožili?

O minulých životech

Víra v převtělování vychází z principu, že vše v životě funguje na přirozeném koloběhu života, tedy den i noc, pohyb Slunce, Země i Měsíce, roční období apod. Všude okolo nás navíc vidíme reinkarnace - rostlina vyroste, umírá, uvolňuje semena, ta v zemi začnou klíčit a celý proces se neustále opakuje neustále dokola.

Znaky, které prokazují převtělení

Existuje celá řada znaků, podle nichž můžeme odvodit, že na tomto světě nejsme poprvé. Jde například o opakující se sny, které zcela přehledně zobrazují sled určitých událostí, jež jsme však v reálu nikdy nezažili. Figurují v nich lidi, které neznají, ale i přesto jsou jim povědomí. Podobně na tom jsou i místa. Dalším důkazem o minulých životech jsou i případy, kdy malé děti vykládaly zcela reálně nereálné vzpomínky. Příznakem převtělení jsou i déjà vu, silná intuice, empatie a schopnost vidět do budoucna. K příznakům patří i nevysvětlitelné obavy a fobie.

Jak si na své minulé životy vzpomenout

Pokud si chcete na své minulé životy vzpomenout, můžete to zkusit třeba s autohypnózou. Jestliže si na ni sami netroufáte, zvolte raději odborně vedenou hypnózu s regresí. Jistou cestou jsou i zkušení jasnovidci. V rozšifrování vaší minulosti vám mohou pomoci speciální psychologické testy. A pokud si i přes veškerou snahu na nic nevzpomenete, nevěšte hlavu, podle vědců je toho na světě ve skutečnosti schopno pouze mizivé procento lidí (přesně 0,3%). Podvědomí sice o minulých životech ví, ale odpovědi na otázky příliš nepouští.

Aby milostné bílé čarování bylo efektivní, je zapotřebí zjistit přesnou příčinu rozchodu (byla to nuda, žárlivost, jiný partner, finanční problémy, nespokojenost, potíže v posteli nebo už jste si neměli co říct).

Je krásné snít a mít tajná přání, ale ještě lepší je, si je plnit. Přestaňte vzdychat a mávat rukou. Konec výmluv! Nikdy nebyla vhodnější doba pro plnění snů než nyní. Jste tu proto, abyste byli šťastní a prožili svůj život tak, jak chcete vy. Nebo se aspoň té představě, co nejvíce přiblížili.

Jitrocel kopinatý patří k frekventovaným českým rostlinám, jež můžete nalézt zcela běžně na polních a lučních cestách a v příkopech. Jitrocel obvykle dorůstá do velikosti 7-30 centimetrů. Jde o typicky evropskou rostlinu, která se však postupně rozšířila do celého světa. Známá byla i ve staré Číně. První zmínka o jitroceli pochází až z 11. století, kde je o ní psáno jako o “matce rostlin”.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Tak, jako každý rok, i tento se neobejde bez několika magických úplňků. Tyto noci jsou ideální pro magii a magické rituály. Provádět můžete i ochranné rituály. Každý úplněk probíhá v jiném znamení zvěrokruhu. Pokud plánujete užít v tomto období magii, měla by korespondovat s daným znamením.