Co jíst podle horoskopu

Článek na téma: Astrologie, Horoskopy,

Věřit tomu můžete, i nemusíte, je to na vás. Vezměte však v úvahu, jak moc nad námi hvězdy mají moc, kolik nás při svém narození ovlivnily a stále nás ovlivňují. Tak proč by vedle naší povahy nemohly ovlivnit i naše chutě, a to, co bychom měli jíst.

Beran 21. 3. - 20. 4.

Berani si na zdravá jídla zrovna nepotrpí. Marně je budete přesvědčovat o výhodách zdravého stravování. Milují fast foody, minutky a moučníky. A přitom právě oni by se pizzám, těstovinám a všeobecně jednoduchému cukru měli nejvíce vyhýbat. Ideální pro ně jsou ořechy, hovězí maso a losos. Jinak jim totiž hrozí kila navíc a kardiovaskulární obtíže.

Býk 21. 4. - 21. 5.

Býci jídlo milují je to i jejich náplast na bolístky, a proto hazardují se závislostí na jídle. Milují všechno sladké. Ve skutečnosti však býk ke svému životu potřebuje hlavně maso, tedy steaky a tataráky. Vyhnout by se měli smaženému a obalovanému masu, protože jim ubírá energii.

Blíženci 22. 5. - 21. 6.

Blížence vaření baví, rádi v kuchyni experimentují. Při jídle rádi mluví, takže jim občas zaskočí. Mají rádi maso, ryby i zeleninu. Jejich spojencem číslo jedna je mrkev, nejenže zlepšuje zrak, ale i snižuje riziko rakoviny plic. Pozitivně na ně působí brusinky. Na rozdíl od jiných si mohou dopřát i kávu, jen s jejím množstvím by to neměli přehánět. Nerozumí si s tvrdým alkoholem. Jejich hitem jsou pro změnu zase domácí limonády.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Raci jsou dobrými kuchaři, i když nejsou žádnými experimentátory. Mají rádi pohodlí a tedy i osvědčenou klasiku. Z obyčejných potravin dokáží vykouzlit vskutku lahodné jídlo. Preferují zeleninu. Na stole se jim proto objevuje lilek, cuketa, špalda, rýže, fazole mrkev a jiná kořenová zelenina. Nesvědčí jim hotovky, mléčné výrobky a jídla z fast foodu. Jídelníček by měl obsahovat jablka, řepu, zázvor a brokolice.

Lev 23. 7. - 22. 8.

Lvi se zdravě prostě nestravují. Milují tučná jídla, řízky, knedlo-vepřo-zelo a pořádné maso, tedy králíka a kachnu. Lvi by neměli jíst večer. Neměli by jíst ani smažené, protože všechny ty milované potraviny ucpávají tepny. Ideálně by však měli svá jídla péct, grilovat anebo opékat. Do svého jídelníčku by také měli zařadit avokádo, olivový olej, houby, mrkev a hnědá rýže. Jednou za čas si můžete dopřát i pár kostiček čokolády nebo sklenku červeného vína.

Panna 23.8. - 22. 9.

Panny nemají nějak vyhraněné chutě. Vesměs je jí jedno, co jí, dokud nezačne mít zdravotní obtíže. Pak začne pečlivě dbát na zdravou výživu. Nejí dokonce ani pravidelně. Mnohdy jí i málo, což jí nesvědčí. Potřebuje totiž větší množství sacharidů a bílkovin. Faktem ale je, že mají rádi BIO produkty. Dobrou volbou jsou pro ni těstoviny, menší množství masa, zapečené brambory se zeleninou, tortily se sýrem. Vhodnými potravinami jsou pak jablka, oříšky, celer a mandle. Pozor by si však měli dávat na koření.

Váhy 23. 9. - 23. 10.

Váhy váhají ve všech směrech a tedy i v jídle. Rádi si však nechají poradit a nechají se vést. Mají rádi jídlo, které hezky vypadá a dobře voní. Jíst by měli více proteinů, a proto by měli jíst steak s rozmarýnem, vejce, proteinový nápoj s ovocem, salát s rybou, biftek a sushi.

Štír 24. 10. - 22. 11.

Štíři jsou skuteční labužníci. Jídlo si rádi vychutnávají, a to klidně i několik hodin. Potrpí si na degustace vína a jiného alkoholu. Zvládnou sníst ohromné porce, což se odráží i na jejich postavě. Prospělo by jim, kdyby jedli více ryb upravených pečením nebo grilováním, mořské plody a sýry. Do jídelníčku by měli zařadit lněné semínko, ovesnou kaši, brokolicové polévky, tmavé hrozny, borůvky a zelí. Jednou za čas by do svého životního režimu měli zařadit i jednodenní postění.

Střelec 23. 11. - 21. 12.

Střelci milují jídla vonící dálkami. Svědčí jim jemně pikantní strava. Den by měli začít čerstvým pomerančovým freshem. Základem jejich jídelníčku by mělo být vždy maso. Vyvarovat by se měli bílého pečiva a přehánět by to neměli ani se zeleninou. Jíst mají jen to, co jim chutná. Není pro ně vhodné ani s jídlem příliš experimentovat.

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.

O kozorozích je známo, že o své zdraví pečují. Snaží se proto i o to, aby jejich jídlo bylo zdravé a vyvážené. I když, i oni si rádi občas dopřejí českou kuchyni. Vhodnými potravinami jsou pro ně kapusta, ryby, banány a listová zelenina. Vyhýbat by se naopak měli salátovým večeřím a vínu. Jíst by naopak měli potraviny s vysokým obsahem vápníku, jablka, artyčoky a fíky.

Vodnář 21. 1. - 20. 2.

Vodnáře jídlo dělá šťastnými, i proto jsou dobrými kuchaři. A to i přesto, že mnoho z nich zrovna maso nemusí. Pokud je však nejedí, měli by je nahradit luštěninami, tofu sýrem nebo mléčnými výrobky. Svědčí jim thajská i indická kuchyně, zato té české by se měli vyhýbat velkým obloukem. Vhodnými potravinami jsou sója, vejce, avokádo, zelí, řepa a celer.

Ryby 21. 2. - 20. 3.

Ryby si s jídlem rádi pohrají, i když mnohdy spíš slovně, protože v kuchyni jim to fakt moc nejde. Dobře jim to ale spaluje, takže si nemusí dávat příliš pozor na to, co jedí. I přes tuto skutečnost si však potrpí kvalitu, a proto nepohrdnou BIO potravinami. To však neznamená, že nemají rádi i českou klasiku. Dobře jim dělá česnek, brokolice, mrkev, brusinky, lněné semínko, čistá voda s citrónem a obiloviny. Vyhýbat by se naopak měli alkoholu.

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Astrologie vám dokáže prozradit mnoho. Kromě povahy a charakteru osoby je to i to, zda dokáže být věrný anebo má zcela přirozený sklon k nevěře. Povědomí o těchto skutečnostech vás mohou ochránit před pozdějším zklamáním. Nutno říct, že tuto skutečnost posléze ověřili i vědci. kterým nakonec nezbylo nic jiného, než souhlasit s astrology.

Váha je jediným neživým znamením v celém zvěrokruhu. Mnoho moderních astrologů považují váhy za nejvíce žádoucí znamení v celém zvěrokruhu. Právě v tomto období totiž vše vrcholí. Sklízí se to, co se zaselo jaře. Všechno je na miskách vah. I proto jsou váhy tak vyzrálé, civilizované a dobře vypadající. Váhy jsou znamením spravedlnosti, rovnováhy a harmonie.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Jméno Jan patří k tradičním českým jménům, které navíc patří k těm nejoblíbenějším. Je to zajímavé, protože se tomu děje i přes to, že jeho energie není zrovna nejlepší. V Janovi je totiž karmická zátěž, která se bohužel často dědí dál (tím, že se jméno dědí z generace na generaci).