Symbolika sovy

Článek na téma: Duchovní život, Záhady života, Duchovní mystika, Osud,

Sovy jsou opředeny tajemstvím. Jde o krásné ptáky, které létají v noci a již od nepaměti se jich lidé báli. Jsou to jedni z nejstarších ptáků. Mnoho kultur je spojuje s temnotou a negativní energií. Jiné pro změnu s moudrostí a proroctvími. Často je spojována i se smrtí.

Sovy jsou nejčastěji viděny a slyšeny v noci, protože jde o noční zvířata. Existují však i denní sovy a sovy, které jsou vzhůru již za soumraku. Když sedí na větvi, má absolutní přehled o dění okolo sebe. Je schopna bez jakéhokoliv pohybu, i bez mrknutí oka, zacílit na zvuk i pohyb v krajině. Umí vyčkávat. Je trpělivá a přesně ví, kdy je ten správný okamžik. Dokáže snadno zaútočit, aniž by kořist vytušila, že jí hrozí smrt. Je to velký mág a čaroděj. Nic před ní neutajíte. Nepotřebuje říct ani slovo, nemá výraz, a přesto víte, co si myslí. e učitelkou moudrosti, léčení i magie. Vybízí nás k větší pozornost a všímavosti všeho, co se děje okolo nás.

 Co se stane, když sova zahouká?

Houkání sovy může být požehnáním, ale také i špatným znamením. Abyste zjistili, zda jde o dobré nebo špatné znamení, je zapotřebí, abyste si všimli, co se stane bezprostředně poté, co ji uslyšíte. Pokud se stane něco dobrého, tak to znamená štěstí, pokud naopak něco negativního, můžete očekávat špatné zprávy nebo nějakou nemoc. Starověké velšské sovy jsou symbolem plodnosti. Pokud houkání sovy uslyšela těhotná žena, měla mít pak snadný porod. Řekové pak přisuzovali sovy bohyni Athéně, bohyni moudrosti a proroctví. Sova byla tedy ptákem proroctví a nutno říct, že nejen u Řeků, ale i v mnoha dalších starodávných kulturách. Starověcí Římané věřili, že její peří vám pomůže zjistit tajemství spící osoby. Starověcí křesťané pak sovy viděli jako symboly zla. Spojovali je s Lilith, čili s Adamovou první neposlušnou manželkou.

Jste ztraceni? Nevíte si rady s nějakou situací. Inklinujete k jedné barvě, kterou se obklopujete ve velkém? Pokud se chcete dostat do rovnováhy, získat sebedůvěru anebo se přijmout, dokáže vám v tom metoda 4 pilířů osudu významně pomoci.

Jasnovidectví je velmi obtížné blíže definovat. Všeobecně bychom ji mohli popsat, jako schopnost mimosmyslového vnímání, našeho podvědomí, které nám umožňuje nahlížet do blízké, ale i vzdálené budoucnosti. Jasnovidectví patří k těm nejstarším věšteckým technikám na světě.

S pentaklem jste se mohli v poslední době setkat u tarotových karet, avšak nejen s nimi je tato pěticípá hvězda nakreslená pěti přímými tahy spojena. Pentakl je totiž jinak řečeno pentagram, prastarý magický a ochranný znak, který je úzce spjat s pozitivní magií.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Pátého února rok vstoupil do roku zemského Vepře. Tohle zvíře patří k těm nejšťastnějším a nejspokojenějším zvířatům zvěrokruhu. Většinu lidí proto v tomto roce čeká štěstí. Je to skvělý rok pro vydělávání i investice.