Prokletá hodina - hodina duchů, mágů i zlodějů

Článek na téma: Duchovní život, Záhady života, Duchovní mystika,

Máte za to, že tou nejmystičtější hodinou je půlnoc? Tak to vás nejspíše překvapí, když vám teď řekneme, že tomu tak není. Je to třetí hodina ranní. Jak to?

U vysvětlování proč, začněme s tím, že trojka je často označována a spojována s temnotou a paranormálními jevy. Jejím minimálním společným násobkem je číslo 666, což je ďáblovo číslo. Pak také známe křesťanskou trojici, máme tři sudičky, tři přání, tři úkoly na vrcholu jsou obvykle tři bohové…

A pak je to i hodina Krista, protože právě od ve tři odpoledne zemřel. Vzhledem k tomu, že zlé síly jsou vždy v opozici, jsou tím pádem přirozeně nejvíc aktivní právě okolo třetí hodiny ráno. Je to tedy i ďáblova hodina. To vše je důvodem, proč v tuto hodinu policie zažívá nejrušnější hodinu a proč podle policejních a nemocničních záznamů dochází právě v této době k velkému množství úmrtí. A musím říct, vzhledem k tomu, že jsem zdravotní sestra, že na tom něco bude.

 A proč se právě v tuto hodinu lidé nejvíce budí?

Tělo v tuto dobu cítí, že je něco jinak. Člověk má v tu dobu tendenci se leknout. Mohou se mu zdát živé sny, noční můry. V tu dobu je pro duchy nejjednodušší sdělit vám své poselství. A nutno říct, že to kolikrát není nic příjemného. Z vědeckého hlediska se okolo třetí hodiny ráno budíme proto, že náš spánek právě přechází do jiné fáze, která je lehčí a my jsme v tu chvíle vnímavější na podněty okolí. Stačí pak už jen málo (hluk, chlad, pohyb) a vzbudíme se.

Když se to tak tedy vezme, nakonec vlastně není až tak divné, že s paranormálními jevy, čáry, duchy i zloději souvisí právě třetí hodina ranní. Tato hodina v sobě zároveň skrývá i ohromný potenciál, je totiž spojena s čistou energií Jupitera. Planeta v této hodině umocňuje vaše schopnosti a otevírá dveře dalším možnostem.

Pronásledují vás ve spánku černé můry plné smrti? Umíráte? Jste mrtví anebo se to mrtvolami ve vašich snech jen hemží? Jde o jedny z nejděsivějších snů, které můžeme mít. Často nás budí uprostřed noci. Bojíme se jich. Víte, co takovéto morbidní sny znamenají? Doopravdy se jich máme bát?

Tento test je starý test osobnosti, s nímž přišel Leopold Szondi již v roce 1935. Jde o neverbální projektivní test, který spočívá ve výběru jedné fotografie z osmi.

“Největším jedem života je sebelítost.”
  Vladimír Páral

Občas tomu tak je, jednou jdeme nahoru a jindy zas dolů. Někdy si s námi život umí doopravdy pohrát a někdy je i velmi krutý. Jednou za čas máme všichni nárok propadnout skepsi, nikdy by však tento stav neměl probíhat dlouho.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu na tento rok určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Indigové děti jsou novou generací lidí, která se narodila po roce 1980. Jde o generaci plnou rebelů. Tyto děti jsou vzpurné, vzdorovité a zlobivé. Jde o malé výtržníky, ale zároveň i děti se zcela výjimečnými schopnostmi. Také to jsou osoby velice opatrné, empatické a se zcela výjimečným chápáním světa. Jejich úkolem je zlepšit přístup k světu, sjednocení lidí a přínos míru.