Horoskop ve znamení Vah

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Horoskopy,

Váha je jediným neživým znamením v celém zvěrokruhu. Mnoho moderních astrologů považují váhy za nejvíce žádoucí znamení v celém zvěrokruhu. Právě v tomto období totiž vše vrcholí. Sklízí se to, co se zaselo jaře. Všechno je na miskách vah. I proto jsou váhy tak vyzrálé, civilizované a dobře vypadající. Váhy jsou znamením spravedlnosti, rovnováhy a harmonie.

Váhy jsou absolutně nesobecké a místo, aby se soustředily na sebe, dávají přednost všem ostatním. Jelikož váha potřebuje mít vše v rovnováze, nedokáže být sama. Potřebuje mít okolo sebe houf lidí a jednoho skutečného partnera. Váhy jsou přitom těmi nejlepšími partnery z celého horoskopu. V manželství se cítí být naplněni. Rozvádí se neradi a oproti jiným znamením minimálně.

Povaha Vah

Pro Váhy je typické, že jsou spíše intelektuály než sportovci. Jejich chování je vybrané, elegantní, poklidné, rozvážné a moudré. Oplývají ohromným šarmem. Dokáží navodit příjemnou atmosféru. Mají velké estetické cítění. Jsou přirozenými diplomaty. Vždy ví, jak vyřešit spor a jak urovnat napjatou situaci. Váhy jsou rovněž přirozeně laskavé, velmi jemné, milující krásu, harmonii a potěšení života. Ne nadarmo se proto mnoho z nich stane významnými v oblasti umění nebo v politice.

Jak to má Váha s láskou, přáteli a rodinou?

Najít toho správného životního partnera, je pro Váhu zásadní. Pro svůj život v harmonii nezbytně potřebují druhou misku vah, která je vyváží, bude udržovat v klidu a míru. Samota je pro Váhy něco nepřirozeného a pokud tak Váhy žijí, jsou obvykle velmi smutné. Ideální partneři jsou pro něj zrozenci Střelce, Blížence, Vodnáře anebo Lva.

Jsou velmi dobrými milenci, protože jsou kreativní, veselé a pro své partnery udělají vše, aby je potěšily. Jsou doopravdy úžasnými partnery, které byste si měli hýčkat, protože jen stěží mezi jinými znameními najdete někoho lepšího.

Díky své laskavé a hodné povaze, jsou skvělými přáteli, kteří vás nikdy nenechají ve štychu. Pro svůj šťastný a spokojený život potřebuje i rodinu, s níž rád tráví volné chvíle a rád pořádá různá rodinná setkání.

Váha a práce

Nutno říct, že Váhy se nenarodily pro těžkou a tvrdou práci. Zajedno jsou na ni líní a za další, jsou na ni i příliš jemní a chytří. Jsou si moc dobře vědomi, že peníze mohou získat i bez zašpinění rukou. Jejich silnou stránkou jsou jejich kreativní nápady, jsou dobrými obchodními partnery (ne však aby oni byli sami obchodníky), vyznají se v umění, uplatní se jako malíři, malíři pokojů, architekti, návrháři interiérů, právníci, politici, psychologové, konzultanti, poradci, soudci, herci, scénáristi anebo spisovatelé. Dobře vést může i svůj vlastní podnik.

 Na co by si Váhy měly dávat pozor

Váhy si musí dávat pozor na svou hladinu cukru. Ta by měla být v rovnováze. Dobře není ani příliš mnoho, ani málo. Další slabinou Vah jsou pak ledviny. Ochránit je můžete zdravou stravou. Jíst byste měli především mandle, ovesné vločky, jablka, jahody, špenát, hrášek, hnědou rýži, chřest, kukuřici a mořské plody. Vzhledem k tomu, že špatně snášíte alkohol i sycené nápoje, radši se jim vyhýbejte.

Váha ve zkratce

Pozitivní vlastnosti: Klidný, romantický, veselý, jemný, laskavý, pohostinný, přátelský, šarmantní, diplomatický, společenský, okouzlující a pohodový.

Negativní vlastnosti: Nespolehlivý, pomalý, nerozhodný, nestálý, povrchní, požitkářský, snadno ovlivnitelný a naivní.

Barvy: modrá, růžová, světle zelená, levandulová

Kámen: safír, růženín, jade

Rostliny: růže a kopretina

Šťastná čísla: 7, 16, 25, 34, 43, 52

Známé osobnosti ve znamení Vah

Rudolf Hrušínský starší i mladší

Václav Havel

Václav Neckář

Ivana Chýlková

Jiří Mádl

Zuzana Bydžovská

Dnes, tedy v pátek 10. 2. 2017, se můžeme těšit na první zatmění Měsíce v tomto roce. Nepůjde o úplné zatmění, ale o polostínové, které budete moci sledovat po celém území České republiky.

Potom, co jsme vám představili knihu “Čtyři dohody” od Dona Miguela Ruize, přichází na řadu jeho další dílo, které má i karetní podobu a rovněž i tu u nás zdařile prezentuje již po řadu let Jaroslav Dušek.

Keltská oslava letního slunovratu oslavuje nejdelší den v roce. Jsou to slavnosti světla, harmonie, rovnováhy a plodnosti. Název Litha se objevil v osmém století a pochází z latinského “zúčtování času”. Spojeny jsou s celou řadou zvyklostí a rituálů, které po stovkách let v dnešní době opět ožívají.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Zkuste se zeptat onomantiky. Podle ní totiž v sobě každé jméno nese Boží předurčení.

Co je onomantika?

Onomantika je umění věštění, jež s běžným evropským věštěním a astrologií má pramálo společného. Mnohem blíže má k numerologii. Jde totiž o předvídání budoucnosti z písmen, které jsou numerologickými nosiči. Abychom to zjednodušili, jedná se o věštění ze jména.