Pozitivní afirmace

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy,

Jak změnit svůj život s pomocí pozitivních afirmací

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli. Naše mysl je všechno, co si myslíme, že se staneme.

Buddha

Pozitivní afirmace představují jednu z nejužívanějších technik posledních let, s níž si můžeme poměrně účinně programovat své podvědomí a utvářet pozitivní myšlení.

Co jsou vlastně afirmace?

Afirmace v českém překladu značí přisvědčení, přitakání, ujištění a potvrzení. Jsou to pozitivní výroky, které popisují požadovanou situaci nebo kýžený cíl. Slouží k podpoře pozitivního myšlení, soběstačnosti a posilování přesvědčení, že “něčeho” (co jsme si předsevzali) dosáhneme. Tyto myšlenky by se měly opakovat tak často, až se dostanou do našeho podvědomí, které se je snaží nevědomky naplnit.

Nikdy, neříkej nikdy a taky ne

Pokud chcete být úspěšní, nikdy neříkejte nemohu, nenávidím, jsem neschopný, nejsem na to dobrý, nedokážu to, nikdy se mi to nesplní…

Vaše podvědomí si to vezme “k srdci” a bude se snažit tyto myšlenky vyplnit. A vy pak vážně budete neschopní, neúspěšný a nikdy nedokážete získat to, po čem tolik sníte a ve skutečnosti byste to tolik chtěli mít. Negativní slova v mozku totiž přitáhnou negativní momenty v životě a místo splněných snů a přání, se začne vysněné přání rozpadat, jako domeček z karet.

Co je to myslet pozitivně?

Mnoho lidí si pod pozitivním myšlením představuje vytloukání reality z hlavy, skutečnost se má však tak, že i v sebehorším světě by se měl člověk snažit vidět okolo sebe to dobré, pěkné a pozitivní.

Co dělat, aby afirmace byly účinné?

Proto, aby afirmace byly účinné, musí být v přítomném čase, musí být pozitivní, osobní a specifické.

Příklady pozitivních afirmací

  • Toto je nový den, můžu začít znova a lépe.

  • Jsem v bezpečí.

  • Miluji každou buňku svého těla.

  • Všechno v mém životě funguje a bude tomu tak jednou pro vždy.

  • Jsem otevřený pro kreativní nápady.

  • Odpouštím si.

  • Jsem bez bolesti a v harmonii se svým životem.

  • Zvládnu to!

  • Já to dám!

  • Dokážu to!

Opál je minerál, polodrahokam, který může být bílý, růžový, černý, béžový, modrý, žlutý, hnědý, oranžový, červený, zelený i fialový. A také může být průhledný, mléčný, duhový, ohnivý, skelný i bez ohně. Jde o kámen s jemnými vibracemi, jež probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já. Je to karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám vrátí a v mnohem větší míře.

Již brzy, přesně 11. 4. 2017, k nám dorazí růžový úplněk. Tento Měsíc je znám i jako rašící Měsíc, Rybí Měsíc anebo Vaječný Měsíc. Jde totiž o zlomový bod, který podle starých zvyklostí lidem napovídal, odkdy je vhodné zasít pole, kdy nastává doba Velikonoc a odkdy je možné začít s lovením ryb.

Luperkálie jsou jedním z nejstarších římských svátků, který byl do kalendáře zanesen ještě dříve než reformoval kalendář. Tento svátek je spojen s dnem Valentýna. Konal se totiž každý rok 15. února. Šlo původně o očistný rituál, který měl od města odvrátit zlé duchy a očistit město od negativního. Festival měl také podpořit plodnost a upevnit zdraví.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Říká se, že boží mlýny melou a na každého jednou dojde, buď teď anebo v příštím životě. Je tomu však doopravdy tak? Má každý čin nějaký následek?