Řeč těla

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy,

Nepodceňujte řeč svého těla

Neverbální komunikace, řeč těla či soft skills, vytváří obraz naší osobnosti a dojmu, jaký na své okolí zanecháváme. Není radno ji podceňovat, protože jen stěží s ní dokážeme manipulovat.

Co je řeč těla?

Řeč těla je pohled, postoj, pohyby paží, pohyby očí, úsměv, pohyb rtů, doteky, mimika a gesta i uzardění nebo také celkové vystupování, pohyb při chůzi a mnoho dalších pohybů o vás ledasco vypoví. Odesílání a přijímání signálů řeči těla se děje na vědomé i nevědomé úrovni. Možná jste to netušili, ale neverbální projevy tvoří 65% lidské komunikace. Porozumět řeči těla je proto důležité nejen ve vztazích, v rodině nebo ve výchově dětí, ale i v práci.

Řeč těla má podtrhnout verbální projev, dotvořit mu atmosféru, ukázat vztah k textu a ukázat i něco z vás. Pakliže se řeč těla s verbální komunikací protiřečí, vzniká podezření, že není vše není vše pravdivé a upřímné. A proto nepodceňujte proto řeč svého těla, nemuselo by se vám to vyplatit.

Co všechno na vás vaše tělo prozradí?

No, je toho dost. Aniž byste otevřeli ústa, dáte svému okolí najevo, jestli je milujete, nenávidíte, máte o ně zájem anebo naopak, nudíte se, lžete, něco vás bolí, jste nemocní, empatičtí, štítíte se jich, bojíte se, nedůvěřujete jim anebo zda je vám váš protějšek sympatický. Samozřejmě, že nejde signály paušalizovat, protože každý člověk je originál. Přesto schopnost porozumět řeči těla může být jednou z nejdůležitějších dovedností, kterou se vyplatí naučit, protože ji ve svém životě rozhodně zužitkujete.

Jak porozumět řeči těla?

Řeč těla představuje chybně podceňovanou komunikaci. Kdo se jí přitom naučí rozumět, zjistí, jaké jsou skutečné myšlenky, motivy a postoje vašeho protějšku. Pokud číst mezi řádky těla neumíte, nevadí, můžete se jí naučit. Stejně jako se můžete naučit alespoň částečně ovládat svou řeč těla.

Každá planeta i hvězda má své zázračné léčivé kameny, které mají odpovídající energii. V období od 20. 3. do 19. 4. se Slunce nachází ve znamení Berana. Znamení, které nás dělá více odvážnými. Motivuje nás a učí nás asertivitě. Znamení je navíc považováno za první ve zvěrokruhu. Ovládá ho Mars. Planeta plná ohně. Jde o období, které je začátkem jara a kdy dochází k jarní rovnodennosti. Klíčovými slovy pro toto období je proto o level výš, sebereflexe, nový rok, Pesach, Velikonoce, uvolnění, ukřižování Ježíše, vzkříšení, nový život, svěžest a čerstvost, nový začátek, bojovný duch a pohyb vpřed.

Na světě se nachází spousta tajemných a záhadných míst, které berou dech. Mnohé z nich i děsí. Je přitom úplně jedno, jestli věříte na duchy, v bohy anebo ne, když se zde ocitnete, i vy pocítíte, že se nacházíte v místě se zvláštní energií, která ve vás vyvolává nevysvětlitelné pocity.

Pokud chcete něčeho dosáhnout, nestačí vám pouze o tom snít, přát si to, doufat a mít naději, ale důležité je toužit, a to pořádně a horlivě. Slabé touhy totiž přináší pouze malé výsledky.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Sny nás posouvají dopředu. Potřebujeme je, abychom měli důvod, proč žít. Jejich dosažení nás plní ohromnou eufórií, radostí a štěstím. Působí na naše sebevědomí, a proto je důležité, abyste je nevzdávali, aniž byste se o jejich docílení vůbec pokusili.