Zbavte svůj domov negativní energie

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Duchovní mystika, Osud,

vstoupíte kamkoliv, bezprostředně vnímáte určitý pocit. Někde se cítíte velmi dobře, příjemně, pohodlně, “jako doma” a jinde cítíte nepříjemné napětí, jistou stísněnost nebo ponurost, což nás vybízí k co nejrychlejšímu odchodu. Stejné vibrace však nemá pouze cizí prostor, ale i váš vlastní domov. Pokud chcete, aby váš domov působil pozitivně, je důležité o tuto energii pečovat.

Negativní energie v domově má vždy zcela jasný původ. Může ji způsobovat určitá osoba, věc, ale může být i následkem proběhnutého nepříjemného konfliktu. Za špatnou energii mohou i předchozí majitelé bydlení a mnohdy také i nemoci, které v domě panují.

Jak očistit svůj domov od negativní energie

Svůj domov od cizích špatných energií můžete očistit hned několika způsoby. Jasné je však jedno, čím víc jich použijete, tím bude celý proces rychlejší a efektivnější. Pomoci vám v tom mohou kupříkladu drahé kameny jako kupříkladu křišťál (čistí a nabíjí prostor pozitivní energií), citrín (do domu přináší prosperitu a hojnost), hematit (posiluje pozitivní energii a chrání prostor proti všem negativním vibracím) anebo růženín (který navozuje klid, mír a lásku).

Od negativní energie vám může pomoci jednoduše starý dobrý úklid. Důkladným protříděním starých věcí a zbavení se všeho nefunkčního, dochází nejen k hmotnému pročištění, ale i k dojde i k duševní očistě. Vhodné je i vše důkladně otřít a vytřít vodou s šalvějí a solí. Ostatně sůl je mocná a když ji v domě rozsypete, není to nikdy nic špatného, ale naopak. Obzvlášť pokud ji vysypete v místnostech, kde jste se pohádali. Sůl místnost zneutralizuje. Když ji nakonec povysáváte, napětí odezní. Možná vás to nenapadlo, ale negativní vibrace domova může rozbít i hlasité ozvučení. Vůbec nejlepší jsou hluboké zvuky. V neposlední řadě nesmíme opomenout ani uspořádání nábytku v bytě. Čím více je prostor otevřený, tím méně negativní energie v něm má šanci setrvat.

 

Pátého února rok vstoupil do roku zemského Vepře. Tohle zvíře patří k těm nejšťastnějším a nejspokojenějším zvířatům zvěrokruhu. Většinu lidí proto v tomto roce čeká štěstí. Je to skvělý rok pro vydělávání i investice.

 

Cikánský kočovný národ v minulosti budil sám o sobě tajemno. Mnoho lidí čekalo, až tito kočovníci přijedou k nim do vsi a oni si budou moci nechat věštit budoucnost, ale také výklad karet anebo zjistit, co v životě změnit, kde se ukrývají silné a slabé stránky. Proto snad nikoho ani nemůže překvapit, že existuje také cikánský horoskop, jehož původ tak úplně znám není, kromě toho, že pochází právě od tohoto kočovného národa.

Mocní andělé, kteří při nás stojí ve všem dobrém, ale i zlém a ke kterým se obracíme s nadějí, že zlepší naše osudy k lepšímu, mají také vlastní hierarchii. V základě se dělí na tři hlaví skupiny, v těch se pak objevuje zastoupení andělů.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Již v únoru se ujme vlády mocný, hrdý a také i trochu panovačný kohout. Ohnivý kohout v čínském horoskopu patří mezi nekonfliktní a dobrosrdečné, i když silně egoistické znamení. Celý rok se ponese ve stylu hlavního úklidu před vlastním prahem, což bude mít za následek soupeření na malých polích, vlastních dvorcích a to bude doprovázet i velké vyhazování a zbavování se všeho nechtěného a nepotřebného.