Zhubněte s dietou řídící se fázemi Měsíce

Článek na téma: Astrologie, Horoskopy, Duchovní mystika, Osud,

To, že Měsíc významně ovlivňuje chod celého světa, tedy i nás, není žádnou novinkou. Věděli jste však, že s jeho pomocí můžete dokonce i zhubnout nějaké to kilo? Jen je zapotřebí vědět, kdy je správné s hubnutím začít. Při správném režimu má šanci zhubnout i ten, komu se to dosud s jinými metodami nedařilo.

Žít podle rytmu Luny se prostě vyplatí. Pozor však, i zde je zapotřebí chovat se rozumně a nejít do extrémů. Také není možno očekávat, že byste díky Měsíce zhubli desítky kilogramů nadváhy. Dieta vám pomůže nejen zbavit se nadbytečných dvou kilogramů, ale zbaví vás i škodlivin a toxických látek. Pozor, tato dieta není vhodná pro lidi, kteří mají problémy s hladinou krevního cukru anebo mají nízký krevní tlak.

 Základní zásady při hubnutí podle fází Měsíce

Pakliže chcete své tělo během jednoho měsíce očistit o dva kilogramy, pamatujte si, že hubnout byste měli vždy během novoluní a úplňku. Naopak při přibývajícím Měsíci je nutné hlídat si energetickou hodnotu potravin. Ubývající Měsíc vám umožňuje trochu se hýčkat. Zde si můžete dopřát v omezeném množství i takové potraviny, které jsou jindy vyloučené.

 Kdy začít tuto dietu?

S hubnutím je nejlepší začít jednodenním půstem v době novoluní. Jde o okamžik, kdy Měsíc z oblohy zcela zmizel. Novoluní trvá tři dny a tak není přesně důležitá hodina, kdy jste s hubnutím započali. Důležité je však dodržet oněch 24 hodin postění se, kdy je možné pít pouze čistou vodu, bylinné čaje a čerstvou zeleninovou šťávu.

 Úplněk

Úplněk dává potravinám dvojnásobnou sílu, jakou mají obvykle. Organismus navíc v této fázi všechno přeměňuje na tuky. Tělo si žádá nejvíce vitamínů a minerálů, a proto pokud chcete zhubnout, měli byste se držet na uzdě. Váš jídelníček by měl být doopravdy velmi skromný. Večer byste rozhodně neměli moc jíst. Pozor si dejte i na přílišný příjem tekutin.

s přibývajícím Měsícem pijte dostatečně, avšak přes den. Ideálními potravinami v této době je drůbeží maso, ryby, zelenina a ovoce. Ve chvíli, kdy však nastane úplněk, utáhněte se ještě více, sáhněte po listové zelenině, salátu bez tučných zálivek a bylinném čaji.

 Ubývající Měsíc

Ve fázi, kdy dochází k úbytku Měsíce si můžete trochu dopřát, nebo situaci využít k dalšímu hubnutí. I v této fázi se tělo totiž snáze zbavuje jedovatých látek a tím pádem i přebytečných kilogramů. Nic nemusíte přehánět, stačí jen, když budete jíst o něco méně a vyhnete se tučným a sladkým jídlům. I zde doporučujeme vyhnout se slazeným nápojům. Vhodné jsou naopak očistné bylinné čaje.

Možná jste si mysleli, že existuje pouze bílá a černá magie, ale nic není černobílé a tedy ani magie ne. Kromě jednoduchého rozdělení magie na dobrou a zlou, tu máme i další členění. A tak se můžete setkat i se stříbrnou magií, zelenou magií, šedou magií a červenou magií. Každá z nich má určitou roli a svá vlastní kouzla a rituály.

Již toto pondělí 21. 8. 2017 dojde k druhému novoluní v tomto roce ve znamení Lva. Mimo toho však dojde i k úplnému zatmění Slunce. Zatímco novoluní ve Lvu, které proběhlo koncem července bylo vnímáno pozitivně, toto, jež je spojeno se zatměním Slunce, naopak. Nutno však upozornit, že to se bude výhradně odehrávat nad územím USA.

Křišťálová koule patří ke každé správné čarodějnici. Její tradice je také pěkně hluboká. Věštění z ní totiž patřilo vždy k oblíbeným věšteckým metodám, a to nejen v Evropě.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Nemusíte ani zcela věřit na duchy, abyste se pokusili přesvědčit o jejich existenci. Duchové jsou v reálu všude kolem nás a je jedno, jestli si to chcete přiznat, nebo ne. Rádi byste věděli, zda jste někdy nebyli v kontaktu s duchem? Prozradí vám to určité společné znaky.