Temné stránky vaší povahy podle znamení zvěrokruhu

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Charakteristika horoskopu jednotlivých znamení se zaměřuje obvykle na pozitivní stránky. Co si však pohlédnout pravdě do očí a podívat se na ty negativní?

Beran

Berani jsou pěkní vzteklouni. Jejich výbuchy jsou nepředvídatelné, i když jsou velmi netrpěliví, takže výbuchy mohou být spojeny právě s touto skutečností. Také jednají impulzivně. Jsou to sobci. Starají se pouze o sebe. Jsou buď enormně dochvilní, nebo naopak chodí všude o hodinu později. Nesnáší autority. Potřebují být ve všem první. Jsou až přespříliš soutěživí. Nepoužívají hru fair-play.

 Býk

Býci příliš lpí na materiálních věcech. Potřebují být obklopeni blahobytem. Potřebují spoustu zbytečných věcí. Hlavně, že je toho hodně. Mají sklon syslit a mamonit. Jsou vášnivými sběrateli. Jenže jsou také líní to uklízet. Jsou také tvrdohlaví. Neradi cokoli dělají. Je takřka nemožné se s nimi hádat. Jsou velcí požitkáři. Nikdy nechodí pozdě. Když se naštvou, dlouho jim trvá, než vychladnou. Neumí se přizpůsobit.

 Blíženec

Milují svůj život tak intenzivně, až to může jiným vadit. V jedné tělesné schránce je až přespříliš lidí, což ne každý dokáže skousnout. Také jsou hodně umluvení. Mají spoustu zájmů, které jim ztěžují soustředění. Mají neustálou potřebu někam putovat. Jsou totiž ohromně zvědaví a chtějí vědět, co se skrývá za dalším rohem. Dokáží se velmi rychle naštvat a pak ostatní srazit svou pragmatičností na kolena. Dlouho se však zlobit nedokáží. To si radši počkají na pořádnou odplatu. Potřebují se neustále bavi, pokud tomu tak není, velmi se rychle se dostaví velká nuda a deprese. Jsou velmi náladoví, nepraktičtí a nenapravitelní. Odmítají dospět. Děsí se závazků.

 Rak

Raci jsou tak náladoví…

Jen neradi opouští zónu svého pohodlí. Jsou až přespříliš citliví. Nejsou zrovna dochvilní. Nemuseli by být tak hysteričtí. Nic není tak žhavé, jak se zdá. Bývají vznětliví, podráždění, rychle se naštvou a vybuchnou bez zjevných příčin. Svůj vztek si vylévají na jiných. Mají excelentní paměť. Nezapomínají, neodpouštějí. Jsou to mrzouti, rádi pláčou, stěžují si a vše je pro ně ohromná tragédie.

 Lev

Lvi jsou marniví, nabubřelí a okouzlení sami sebou. Umí být velice přesvědčiví, a to až tak, že jsou schopni přesvědčit vás i k tomu, co byste nikdy neudělali.Jsou pyšní, odvážní, věrní, velkorysí, skvělí. Jen je škoda, že se o tom potřebují neustále ujišťovat. Neustále jim musí lidi lichotit, chválit a pochlebovat. Nic se bez nich neobejde. Všude musí být. Velmi snadno a velmi rychle se rozčílí. Uklidní je jen velmi šťavnatá odměna. Lvi se chovají často povýšeně, arogantně a nafoukaně. Nikdy se nemýlí.

 Panna

Nejkritičtějším znamením zvěrokruhu je bezesporu Panna. Ta vše vidí nejhůře a nejpesimističtěji. Jsou to navíc perfekcionisté a neberou žádnou omluvu. Nejsou tolerantním znamením. Jsou posedlí každým detailem. Dokáží být neuvěřitelně hysteričtí. Vždy musí být po jejich. Neexistuje, abyste se byť jen o vteřinu opozdili. Neumí přijímat kritiku, a to i přes to, že u jiných s ní rozhodně nešetří. Jsou velcí hypochondři.

 Váhy

S Váhami musíte mít svatou trpělivost a to nejlépe třikrát posvěcenou. Jsou nehorázně pomalé. Na vše potřebují ohromné množství času. Všechno přepečlivě zvažují. Jsou nejvíce nedochvilným znamením. Ze všeho se vykecají. Jsou nerozhodní.Jen málokdy se naštvou. Dlouho jim trvá, než jim dojde, že jim někdo chce ublížit. Jsou vnitřně neklidné a nespokojené.

 Štír

Štíři dovedou být velmi zlí a závistiví. Dokáží se záští doslova užírat. Je to mistr manipulace. Velmi rádi se nimrají ve všech bolístkách a smutcích, které jim život přinesl. Rádi deptají, jsou nemilosrdní a celkem rádi ubližují. Vraždí svým pohledem. Omluvu od nich rozhodně nečekejte. Nedávají lidem druhou šanci.

 Střelec

Střelci tos poctivostí přehánějí. Jsou přehnaně upřímní. A to i přesto, že je to nevhodné. Jsou pyšní a lichotky a chvála jim dělá dobře. Rádi se i chválí sami. Potřebují neustálé vzrušení. V životě potřebují neustále podněty, jinak se začnou rychle nudit. Nejsou dochvilní. Někdy nedorazí vůbec. Když se naštvou udělají vám scénu. Těšit se můžete i na spoustu křiku. Jak se však rozohní, tak se i zklidní. Milují adrenalin, svobodu a dotlačit je k nějakému závazku je velmi obtížné. Jen málokdo je dokáže udržet na úzdě. Jsou velmi netaktní. Díky svému nevhodnému chování si většinu ran způsobí sami.

 Kozoroh

Kozorozi musí mít vše za každých okolností pod kontrolou. Mohou se stát velmi dobrými manipulátory. Živí se negativní energií. Mají potřebu zapůsobit na mocné a vlivné lidi. Záleží jim, co si o nich myslí. Jsou velmi popudliví. Mají ohromnou výdrž a působí velmi sebejistě. Nesnáší, když si z nich někdo dělá legraci. Jsou lakomí, chladní a necitelní.

 Vodnář

Vodnáři odsuzují. Radí, i když o dané situaci ve skutečnosti nic neví. Těžce se přizpůsobují. Neumí dodržet domluvené programy. Jsou považovány za roztržité. Celkem snadno je rozzuříte. Nesnáší hloupé lidi. Většinou nekřičí, spíše argumentují a uráží se. Když je velmi naštvete, jsou schopni vyškrtnout si vás ze svého života.

 Ryby

Ryby žijí přítomností, takže jejich život postrádá jakýkoli směr. Mají svůj svět. Nevnímají, co je kolem nich. Jsou to vlastně mimońové. Mnohdy zcela naivní. Mají problém s dochvilností. Neumí přiznat svou chybu. Nechovají se příliš zodpovědně. Na vině je však vždy někdo jiný, tedy alespoň podle nich. Svou zlost si vylévají na jiných.

Tibetská astrologie má zcela jiný pohled na člověka. Přirovnat ji můžeme k indiánskému i čínskému horoskopu. Jde o směs astrologie, numerologie a věštění. Znamení se neřídí měsíci, ale roky narození, jako u čínského horoskopu. Zajímavé na tomto horoskopu je i to, že se odvolává i na minulé životy.

Teze, že člověk neumírá, sahá přinejmenším do doby před 3000 lety, kde je toto téma pevně zakotveno v tradicích Indie, Řecka i keltských druidů. Podle tvrzení z té doby na Zemi člověk může prožít i 8 životů.

Zajímavé, že? Věříte na reinkarnaci a rádi byste se dozvěděli, jaké životy jste v minulosti prožili?

Důležitou součástí astrologie je planetární konfigurace, která se věnuje popisu vlivu planet a domů. Bývají mezi nimi i významné rozdíly. Vypovídají o funkčních strukturách osobnosti. Ukazují kudy proudí energie. Mají obvykle výjimečné osobnosti.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Již od pradávna lidé z Orientu, i různých náboženství, věřili, že naše duše křižuje světem ve svém astrálním těle, do něhož se dostane po své předešlé smrti. Speciální skupinu takových astrálních bytostí pak představovali démoni a andělé, v reálu jich existuje však mnohem víc.