V zajetí destruktivních vztahůé

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Láska a vztahy, Osud,

Destruktivní vztahy jsou zničující a místo, aby nás hnaly kupředu a rozvíjely nás, tak nás spíše stahují ke dnu a ničí nás i po psychické stránce. Vztah může ničit nevěra, závislost, špatná ekonomická situace rodiny i neefektivní komunikace. Kromě toho však existují i jiné věci, které se na první dojem škodlivé nezdají, ale v průběhu času se ukáží jako velkou chybou, která nakonec vztahu zlomí vaz. Co to je?

Špatná anebo nedostatečná komunikace

Pro vztah je komunikace zásadní. Nejde pouze o technickou komunikaci, kdy se domlouváte na provoz domácnosti, ale i o obyčejné povídání, v němž si sdělujete a sdílíte své pocity, pohledy, zážitky a názory. Vůbec nejhorší je, když si pár pouze píše v textovkách nebo v rámci internetových zpráv. Nejvíce se toho totiž sdělí přímo do očí.

Nedostatek zdvořilosti a úcty k tomu druhému

Ano, tak to je druhý velmi častý hřebíček do rakve zvaný vztah. Povyšování nad toho druhého z postu svého vzdělání, pracovního postu anebo výdělku je častější než byste řekli, že v tomto století může být. Neúcta k tomu druhému se projevuje povýšeným chováním, rozkazy a činěním jednostranných rozhodnutí.

Neignorujte malé ústrky

Začíná to nenápadně, malými ústrky, které nejsou ani příliš časté. Pokud tomu však neuděláte přítrž, necháte věci plynout a neřeknete že se vám daná věc nelíbí, budou se zvětšovat a jejich frekvence bude narůstat. Jednou pak přeteče kalich trpělivosti a toto chování může způsobit nakonec jeho konec.

Hanění a pomlouvání partnera

Je to tak častý jev, když jsou muži pouze s muži a ženy s ženami, velmi často svého partnera pomlouvají, haní, nadávají na něj nebo dokonce zesměšňují. Tahle legrace je však velkým škodlivým nešvarem, i když tam dotyčný není, znevažuje ho to v pohledu jiných, kteří se k němu začnou chovat neuctivě. Dobré drbny vždycky existovaly a existují, takže se toho spoustu vaší partneři i po příslibu mlčenlivosti dozví a mnohdy i s nějakým vylepšením. Nakonec to odskáče jen a jen váš vztah.

Nezapomínejte svému partnerovi poděkovat

Je jedno, jakou maličkost pro vás váš partner udělá, nezapomeňte mu poděkovat. Lidé to zapomínají a postupem času to začnou považovat za samozřejmost. Nakonec, když se tomu tak nestane, budou se zlobit, nadávat a vyčítat. To je však cesta do pekel. Poděkování je běžnou součástí života a je to projev našeho uznání partnera, projev vděku a pozornosti, i když se jedná o věc, kterou dělá běžně.

Uvědomili jste si že trpíte jedním z těchto nešvarů? Nikdy není pozdě to změnit, stačí jen, když změníte své chování. Váš vztah časem rozkvete a utuží se.

Co se dělo dříve a skutečně naše duše žije déle, než tělo a převtěluje se stále dokola a dokola tak, že máme za sebou minulé životy, ale nejspíš budeme dále žít v novém, dalším životě? Téma minulých životů je dost kontroverzní, co se týče diskuzí, protože existují zarytí odpůrci něčeho takového, kteří tvrdí, že jakmile člověk zemře, odejde s ním a tak zemře i duše a něco jako převtělování rozhodně neexistuje.

Dálný východ, jak se oblasti Číny a obecně i přilehlých států nazývá, má své vlastní tradice, způsob života, myšlení, ale i léčení či výchovy. Možná pro nás až moc velké rozdíly, každopádně jde o zemi, která má své zaběhlé zvyky a díky níž se k nám dostalo do Evropy mnoho skvělých vynálezů. Jenže nejen to, Čína má například i svůj vlastní horoskop, a to podle roku narození. V čínském horoskopu se střídá celkem dvanáct znamení, které se však liší podle roku, ve kterém se daná osoba narodila. Těch dvanáct roků se také pořád střídá.

Po dlouhá léta bylo na sebelásku nahlíženo jako na vadu, nebo něco, co je znakem ješitnosti a velkého sobectví. Výchovně nás odnaučovali se milovat s obavou, abychom snad nepůsobili arogantně nebo egocentricky. A vskutku se jim to povedlo. Na světě žije ohromné procento lidí, kteří se nenávidí, nevěří si a celý svět kvůli tomu vidí černě a negativně. Neuvědomují si, že sebeláska vážně není žádná vada!

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Původní obyvatelé nového kontinentu, Nového světa, tedy Indiáni, také věřili, že období času a data narození, mají vliv na osobnost, díky čemuž se projeví vlastnosti jedince a na čem tak dále může stavět, co podporovat v rozvoji a v čem zase předem utlumit přirozenou touhu negativismu. Nicméně oproti klasickému znamení zvěrokruhu podle slunečního znamení, mají Indiáni své vlastní, vlastní horoskop.