Věštění z kostek

Článek na téma: Horoskopy, Záhady života, Duchovní mystika, Osud,

Jednou z možných metod věštění je ta, která k tomu využívá kostky. Jde o jednu z nejstarších metod věštění. Skvělé na ní je, že k tomu příliš mnoho nepotřebujete a celkově jde o velmi snadnou metodu věštění, jež navíc můžete praktikovat kdekoliv vás napadne.

Na tuto metodu vám postačí pouhé 3 hrací kostky. Důležité však je, abyste položil tu správnou otázku. Čím jednodušší otázka to je, tím jasnější odpověď pak dostanete. Zapamatujte si ale, že pokud vám kostky dají dvě za sebou nesmyslné odpovědi, nechte toho ptaní, není na to vhodná doba. Kostky vám nechtějí v tuto chvíli prozradit další odpověď.

 Čtení ze tří kostek

Takovéto věštění se užívá pro zjišťování běžných informací, které se dotýkají té nejbližší budoucnosti. Zeptejte se a hoďte! Házejte do speciálního kruhu s 12 výsečemi, který jste si předem vyrobili. V jednotlivých výsečích je napsáno: příští rok, nepřátelé, přátelé,, práce, mysl, právo, láska, zdraví, současnost, domácnost, cestování a finance. Pokud se kostky zataví vně kruhu, musíte hod opakovat. Jestli se vám to stane dvakrát po sobě, přestaňte se ptát. Nikdy pak neházejte kostky potřetí. V kruhu musí zůstat alespoň jedna. Pozor, kostka mimo kruh je předzvěstí, že by se vaše plány nemusely naplnit.

 Součet kostek

1 - ano

2 - ne

3 - větší příjemné překvapení, dobrá zpráva

4 - větší nepříjemné překvapení, špatná zpráva

5 - objeví se někdo nový, kdo vás výrazně ovlivní

6 - ztráta něčeho cenného (nemusí jít pouze o věc)

7 - zrada, špatné vztahy

8 - kritika

9 - usmíření, dobré vztahy

10 - příjemná změna, úspěšný začátek

11 - přetrhání vztahů, rozchod, rozvod, odloučení

12 - dobrá zpráva, která však bude vyžadovat důležité rozhodnutí

13 - varuje před dotazem, na který se ptáte. Může jít však i o příjemné překvapení

14 - nový, vážnější vztah

15 - nevhodná doba pro porušování pravidel

16 - velmi šťastná cesta

17 - změna plánu, možnost finančního zisku

18 - vaše přání se splní a přinese úspěch

 Věštění ze dvou kostek = astragalomantie

Taková věštba vás umožní položit konkrétní otázku a získat přesnou odpověď. I tyto kostky se hází do kruhu. Sečtěte čísla kostek, a pak se řiďte podle součtu.

  1. Ano

  2. Ne

  3. Pozor !

  4. Rozum do hrsti

  5. Štěstí

  6. Určitě

  7. Důvěra se vyplatí

  8. Opatrnost především

  9. Obavy nejsou na místě

  10. Pochybné

  11. Nesmysl

  12. Je to šance

Meditace je způsob relaxace, která probíhá při určitém stavu vědomí. V jejím rámci pak dochází k tréninku mysli. V minulosti byla meditace úzce spjata s náboženstvím, v jehož rámci byla rovněž i praktikována. Za meditaci je totiž možné označit i klasické a tolik nám známé modlení. Meditace probíhá napříč všemi vírami a vždy má podobu nějakého duchovního cvičení, které vyžaduje vaši plnou pozornost a koncentraci.

Každá planeta i hvězda má své zázračné léčivé kameny, které mají odpovídající energii. V období od 20. 3. do 19. 4. se Slunce nachází ve znamení Berana. Znamení, které nás dělá více odvážnými. Motivuje nás a učí nás asertivitě. Znamení je navíc považováno za první ve zvěrokruhu. Ovládá ho Mars. Planeta plná ohně. Jde o období, které je začátkem jara a kdy dochází k jarní rovnodennosti. Klíčovými slovy pro toto období je proto o level výš, sebereflexe, nový rok, Pesach, Velikonoce, uvolnění, ukřižování Ježíše, vzkříšení, nový život, svěžest a čerstvost, nový začátek, bojovný duch a pohyb vpřed.

V tradiční astrologii je Saturn spojován s omezeními, zábranami, těžkými zkouškami a zklamáním. Jde o obávanou planetu, která nás brzdí. Planeta v jednom znamení zůstává po dobu dva a půl roku. Špatnou pověst však nemá zcela oprávněně.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Existuje celá řada partnerských vztahů. Některé jsou pozitivní s perspektivou a některé jsou hned odpočátku předurčeni k záhubě. Dnes vám přinášíme definici třech nejzajímavějších typů partnerství, s nimiž se můžete v průběhu života setkat. Jeden je snový vztah, jeden je značka ošidný ideál a jeden je naprosté peklo, jemuž byste se měli obloukem vyhnout.