Indiánský horoskop

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Horoskopy,

Indiáni měli vždy blízko k přírodě a k zvířatům, které uctívali, vážili si jich a mnohdy se s nimi snažili sžít. Řadu zvířecích vlastností přisuzují lidem. Není se proto čemu divit, že věřili, že tyto zvířecí vlastnosti lidé získali dnem narození a budou je doprovázet celý život. Podle této myšlenky pak následně vytvořili Indiánský horoskop, který bychom vám rádi dneska představili.

Sokol 21. 3. - 19. 4.

Lidé zrození ve znamení Sokola jsou stateční, přesní a moudří. Jsou to stratégové, kteří dokáží skvěle vyhodnotit situaci. Bohužel však dokážou být i zbrklí, a to i přes to, že jsou moudří. Jednají často bez rozmyslu. Své vztahy bere primárně citem. Často si však díky tomu naběhne. Jednají přímo, nesnáší faleš a přetvářku. Soupeře uklovou. Srážka se sokolem tedy pěkně bolí. Nečekejte od nich nějaký kompromis. Jsou to rození vítězové, kteří chtějí všechno a hned.

Bobr 20. 4. - 20. 5.

Bobři jsou budovatelé, tvůrci, tvořílci, umělci a kreativci. Okolí se jim často přizpůsobuje. Typické pro ně je, že po celý život něco budují. Nemusí to být přitom pouze jejich domeček, i když ten je pro ně číslo jedna, stejně jako rodina. Už od prvního pohledu je na nich poznat, že to jsou skuteční dříči. Práce se vskutku nebojí. Kromě toho jsou i praktiční a šetrní. Inu, jsou rádi dobře zajištění pro život. S penězi umí nakládat účelně. Své partnery vybírají pomalu a s rozvahou. Do ničeho se nehrnou. Nejprve si vytvoří kvalitní základ, na nějž mohou dále budovat. Ano, budují si i vztahy. Neradi riskují. Drží se jistoty. A někdy působí nudně.

Jelen 21. 5. - 20. 6.

Jelen je králem lesa a je velmi úzce propojen se Stromem života. Jde o moudrého pozorovatele, který umí nebezpečí vycítit na míle dopředu. Je diplomat, snaží se kritické situace řešit smírnou cestou. Pěkně v klidu. Nemá rád konflikty. Lidé ve znamění Jelena často bývali vyslanci jednotlivých kmenů, sjednávali mír. Pokud však vyjednávání selhalo, ukázal jelen svou mocnou zbraň, paroží, na které nabere kohokoliv, kdo mu stojí v cestě. Jelen je prostě vznešený a milý tvor, kolem něhož se vznáší jemná aura. Lehce se seznamuje a navazuje milostné vztahy. Bývá i pyšný a někdy si svých úspěchů a lásky neváží. S tím se pak váže povrchnost, ledabylost a nestálost. Chtěl by vše… vše zkusit, ochutnat, pořád hledá něco lepšího. Neumí dotáhnout věci do konce. Má tendenci stát a couvat. Je totiž velmi plachý a někdy může být i přecitlivělý, a proto vedle sebe potřebuje silného partnera, k němuž se může schovat. Zároveň však potřebuje také volnost a svobodu. Pokud ji má, bude se vždy vracet domu pod ochranu rodinného krbu, jinak ji půjde hledat jinam.

Datel 21. 6. - 21. 7.

Datlové jsou léčitelé, bylinkářky, sestřičky, malé čarodějky. Mají tu moc vidět skutečnou příčinu nemoci. Datlové jsou empatičtí a velice citliví. Nesnáší chaos, zlobu a chce žít v harmonii. Je pro něj přirozené někomu pomáhat. Velmi mu záleží na vztazích mezi lidmi a často by se rozdali, jen aby vše klapalo. Je to tvor plný lásky, pokory a trpělivosti. Pak ale zapomínají na sebe. Potřebují cítit, že jsou potřební. Pokud něco nezvládá, přetvařuje se, aby se to nepoznalo. O svého partnera se s láskou trpělivě stará a někdy až extrémně, kdy se může stát na partnerovi závislým, může ho dusit a otravovat. Později se z jejich vztahů může ztratit vášeň.

Losos 22. 7. - 21. 8.

Losos je velice mrštné a sebevědomé zvíře plné energie. Umí zdolávat překážky, a to i přes negativní okolnosti. Nevzdává se. Losos dokáže doslova i nemožné. Nic ho nezastaví. Jde o silné osobnosti, a proto jsou rození vůdci. Dávají okolí jasně na srozuměnou, kdo je tady vůdcem. V minulosti to bývali hlavně náčelníci a velitelé loveckých a válečných výprav.

Potřebuje mít vedle sebe někoho, kdo je obdivuje. Leč někdy mají sklon chovat se nadřazeně. Někdy mají nos až příliš vysoko. Losos je zvyklý žít naplno, a to i v milostném vztahu. Neumí odpočívat a nemyslí na zadní kolečka. Rádi si dokazují své schopnosti. Rádi flirtují, pokud jsou však ve vztahu, jsou mu zcela odevzdáni. Jsou věrnými partnery. Hrají fér hru a to samé vyžadují i od ostatních jinak rychle odejdou.

Medvěd 22. 8. - 21. 9.

Medvěd patří u Indiánů k těm nejposvátnějším zvířatům. Představuje sílu, neohroženost a potenci. Je to samotář. Je samostatný a ví, že se umí o sebe postarat. Je si sebeou někdy až přespříliš jistý a je to velký paličák. Kliďas, který trpělivě čeká na svou chvíli. Konzervativec, který dodržuje pravidla a nemá rád, když je někdo mění nebo porušuje. Nesmí se rozhodovat rychle, protože pak chybuje. Partnera pro život medvědi ani nepotřebují, takže se do vztahu ani nehrnou. Pokud se pro manželství přeci jen rozhodnou, vloží do toho velké úsilí, aby to dopadlo. Bohužel jsou to také ohromní pedanti a hodně kritizují.

Havran 22. 9. - 22. 10.

V Evropě nemá havran zrovna dobrou pověst, u Indiánů je to však jinak. Tam léčí a oživuje. Umí nahlédnout do duše jiných lidí a pozná, co jiné trápí. Havrani potřebují společnost a lidi okolo sebe. Nemají rádi samotu a cítí se bezpečně ve skupině lidí, v níž se cítí bezpečně a sebejistě. Jsou to otevřené, přátelské a vstřícné povahy s ohromným smyslem pro humor. Umí navazovat nové známosti, jsou komunikativní a mají diplomatický talent. Havrani nekladou na jedince velký důraz. Nemají rádi hádky a místo toho, aby je vyvolávali, spíš je urovnávají. Život vidí pozitivně. Nad vším dlouho uvažují, zvažují, přemýšlí a hodnotí ze všech stran. Neumí se rozhodnout, neradi riskují, vlastně toho ani není schopen a tak mu často i velká příležitost doslova proklouzne mezi prsty. Havran k svému životu potřebuje prostor pro roztažení křídel. Pokud jej mít nebude, odlétne tam, kde mu to umožní. Havrana přitahuje tajemno, okultní vědy a spiritualitu. Může svému okolí ukazovat cestu k bohu a duchům. Nesmí být na své dovednosti příliš pyšný a musí se chovat zodpovědně, protože jinak se zněj stane podivín a blázen.

Had 23. 10. - 22. 11.

Hadi patří k těm nejstarším tvorům na celé planetě. Jde proto o moudré stvoření s nadpřirozenými schopnostmi. I proto jsou dobrými pozorovateli, kteří si nedají pokoj, dokud nepřijdou věci na kloub, dokud neprohlédnou to, co je v nich skryto, neodhalí to, co je jinak tajné. Ti, kteří se chovají tajuplně nebo ne zcela neprůhledně, jsou pro ně výzvou. Jsou obdařeni ohromnou intuicí a šestým smyslem. Jsou nekompromisní. Svět však vidí pouze černobíle. Je dobro nebo zlo, nic mezi. Nesnáší, když jim někdo lže. Stejně jako nestrpí nevěru a neupřímnost. Jsou velice vytrvalí. Za svými cíli jdou velice vytrvale. Mnohdy se však přeceňují. A často se chovají umanutě. Jsou to paličáci, kteří jdou tvrdohlavě za svým dokud nedosáhnou svého anebo nepadnou vyčerpáním. Pokud miluje, tak vášnivě, z celého srdce a napořád. Neuznávají volnost a požadují od svého partnera naprostou odevzdanost.

Sova 23. 11. - 21. 12

Sovy jsou prostě moudré, schopné hlubokého nadhledu. Přináší lidem poznání. Sovy se vyznačují neutuchající touhou po vyšších ideálech. Hledají je, řídí se jimi a také je předávají dál. Sovy věří v dobro. Někdy přespříliš mudrují a mají sklon být pyšné. Potom zas své okolí iritují a provokují. Pokud jsou navíc přesvědčení o pravdě, těžko se s nimi domluvíte. Taky mnohdy do všeho mluví, protože všechno ví nejlépe. Jinak ale sova umí naslouchat. Když je nějaký problém, uvažuje, hledá a srovnává různá východiska a vždy se snaží najít ta nejlepší řešení. Nejsou podrazáci, vždy jednají férově a otevřeně. Jsou to pracanti, vždy se dokáží o rodinu postarat. Sovy ve vztahu potřebují ve vztahu volnost. Pokud by jim někdo chtěl svázat křídla, uletí mu anebo zhynou nudou. Je proto zapotřebí nechat jim svobodu, aby se mohli trochu proletět.

Husa 22. 12. - 19. 1.

Husa, hloupá, říká se. Těžkopádně se kolébají, avšak, když vzlétnou, tak s plným nasazením a elegancí. A když už jsou jednou ve vzduchu, tak mají plno sil a jen stěží je dostanete na zem. Husa není spontánní, vše si dopředu důkladně promyslí. Když už se jednou rozjede, má to dobře promyšleno a hned tak někdo ji nezastaví. Bohužel si často stanoví těžce dosažitelný cíl, nejde však o něco nesmyslného a pošetilého. Jsou to pracanti. Vyznačují se ohromnou umíněností a tvrdohlavostí i ctižádostivosti. Jsou ochotni si na svůj úspěch počkat. Raději jednu věc pořádně, než více najednou, které nebudou schopni dotáhnout do konce. Husy jsou racionální a stejně tomu je tak i ve vztazích. Vždy vše musí dopředu zanalyzovat. Navenek husa působí chladně, není totiž zvyklá dávat své city najevo. Ke všemu potřebuje čas. Otvírá se velmi pomalu, a proto k sobě potřebuje člověka, který ji chápe, toleruje a nikam netlačí. Pokud získáte důvěru, máte vyhráno, protože vám vytvoří dokonalý domov.

Vydra 20. 1. - 18. 2.

Vydry jsou roztomilé a hravé. Rychle vás nakazí svou dobrou náladou a optimismem. Toto zvíře je symbolem pozitivních změn, naděje a síly. Díky svému optimismu a životnímu elánu jsou schopné zdolat své existenční trampoty snadno a lehce. Jde o velmi talentované lidi, kteří vynikají svou aktivitou a ohromným smyslem pro spravedlnost. Lehce se zkamarádí. Vše, co jiní vidí jako problém nebo obtíž, tak ona to vidí jako výzvu. Ke všemu přistupuje se smyslem pro humorem. Ve společnosti jsou vydry velice oblíbené, a to nejen kvůli svému přístupu k životu, ale i tím, jak dokáží podržet. Nesnáší totiž příkoří, a proto pokud mohou, pomůžou. Nejsou však vytrvalí. Pro něco se nadchnou a za chvilku už je zajímá zase něco jiného. Nemají tendenci se pro něco dlouho trápit. Mají problém pracovat s realitou, a proto k sobě potřebují člověka, který je vrací zpět na zem, který se s nimi toulá a rád poznává nové lidi. Potřebují konstruktivní kritiku. Neobejdou se bez volnosti a neumí se usadit. Jsou však skvělými rodiči, jež se o své potomky starají doslova předpisově.

Vlk 19. 2. - 20. 3.

Vlk je tajemné a mocné zvíře, jež oplývá ostrými zuby. Jsou to plachá zvířata. Pod hrubou slupkou jsou ale velice dobromyslní, srdeční a hodně důvěřiví. Nejednou se stali terčem mnohem dravějších jedinců, kteří se jim posmívali nebo dokonce zneužívali. Myslí si, že jejich sny a bariéry je před vším zlým ochrání. Když je však přitlačíte ke zdi, budete překvapeni, co všechno dokáží. Pro svůj život hledají partnera, kterému mohou věřit, že je ochrání, obejme a pohladí. Když je najdou, jsou schopni žít s ním po celý život. Pozor však, pokud je podvedete nebo jinak podrazíte, schytáte to.

Společně s druhým a desátým domem se věnuje práci a kariéře. Dále se věnuje vykonávání malých každodenním úkolům. Tedy rutině a návykům. Náleží zde i sklon ke stravovacím návykům. Dále se pak věnuje i fyzickému zdraví. Je spojen s různými zdravotnickými a fyziologickými problémy. Vypovídá o stavu našeho těla energii i vytrvalosti.

Již brzy, přesně 11. 4. 2017, k nám dorazí růžový úplněk. Tento Měsíc je znám i jako rašící Měsíc, Rybí Měsíc anebo Vaječný Měsíc. Jde totiž o zlomový bod, který podle starých zvyklostí lidem napovídal, odkdy je vhodné zasít pole, kdy nastává doba Velikonoc a odkdy je možné začít s lovením ryb.

Kdo by neslyšel o Avalonu, legendárním artušovském ostrově, na němž byl ukryt Excalibur. Staří Keltové toto místo považovali za sídlo Bohyně. Lidé na tento ostrov přicházeli zemřít, i se znovu narodit. Jde o jedno z nejmagičtějších míst na světě s ohromnou duchovní sílou a mocí.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu na tento rok určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

K té nejvýznamnější východní metodě předpovídání budoucnosti patří Shukuyo astrologie, která představuje zcela jiný způsob věštění, než jaký je znám v Evropě. Je mnohem složitější.