Temná stránka osobnosti podle horoskopu

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Každý člověk má v sobě něco dobrého a temného, něco, co by nejraději skryl a před všemi utajil. Jde o slabinu, s níž se nikdo nechlubí. Bohužel tato stránka umí vystrkovat růžky, a pak dokáže nemile překvapit. Chcete vědět, jaká je temná stránka lidí v daném znamení? Chcete být připraveni na to, co od daného znamení můžete očekávat? Tak se na jednotlivá znamení v horoskopu podívejte se spolu s námi.

Beran

Bohužel, je tomu tak, jsou to lakomci a neomalenci. Řeknou vám vše pěkně na rovinu. Jsou arogantní a majetničtí. To vše má za následek, že uznávají pouze sebe. Díky čemuž to jsou pěkní despotové a tyrani, kteří mají sklon k fyzickému, duševnímu i psychickému násilí.

Býk

Temnou stránkou býka je jejich schopnost manipulovat a touha ovládat jiné. Nejenže jsou ohromně majetničtí, ale také i velice žárliví. Nesnáší nudu, potřebují být obdivováni, vždy chtějí být nejlepší. Jsou ohromní požitkáři. Bohužel se někdy ženou za nesplnitelnými cíli, a to bez ohledu na cokoliv a kohokoliv.

Blíženec

Blíženci si s ničím nedělají hlavu. Rádi mluví a někdy až moc. Jsou to dokonalí lháři a někdy dokáží být neuvěřitelně chladní. Jsou to dvě bytosti v jednom. Jsou lehkovážní, povrchní, podezřívaví, věčně nespokojení a neochotní cokoliv obětovat. Mají spoustu zlozvyků. Jde jim o naplnění vlastních potřeb a hrozí jim, že svůj život prožijí rozpolcení a nespokojení.

Rak

Raci jsou známí mrzouti. Jsou náladoví jako počasí. Mají sklon k depresím a melancholii. Neustále něco řeší. Nikdo je nemá rád, nestále je lidi zrazují, klamou a ubližují. Jsou to plačky. I proto jsou na první pohled jakoby bez vůle. Raci jsou zcela odevzdaní a podřízení. Jejich problémem je dotahovat věci dokonce. Mají problém se i uvolnit a pobavit se. Nejraději si povídají o tom, jak je svět zlý a nespravedlivý. Nemá však sílu se zlem něco udělat.

Lev

Lvi jsou panovační a despotičtí, kteří kolikrát po svém okolí požadují nesplnitelné věci. Nadřazují se nad všechny ostatní. Udělá vše proto, aby se stal středem pozornosti. Říká se o nich, že je to nejvíce namyšlené znamení ze všech. Svou sílu ukazují všem poněkud okázalým způsobem.

Panna

Panny jsou perfekcionalisté, které potřebují mít ve všem řád a smysl. Je pro ně důležité mít vše tip top a na vše mají svůj systém, který pedantsky dodržují. Stejně jako raci i oni jsou velmi náladoví. Velmi často je podráždí i pouhé počasí, ale také práce, nuda, všechno. Jsou hodně kritičtí a všechno a všechny neustále kontrolují. Jsou posedlí čísly, seznamy a sterilní čistotou.

Váhy

Temnou stránkou vah je jejich nerozhodnost. Špatná je i jejich povrchnost a vychytralost. Mají sklon k infantilitě a naivitě. Také rádi dráždí a provokují. Typickou větou pro ně je “Já nic, já muzikant”.

Štír

Lidé narození ve znamení štíra jsou bezohlední a samolibí. Jediné, co je zajímá, je já, já, já. Řeší pouze vlastní prospěch a úspěch. Jsou také i panovační. Nikdy nedávají druhou šanci. Nikdy si štíra nerozhněvejte, protože to by bylo to nejhorší, co by vás mohlo potkat. Štír je ten nejhorší a nejproradnější nepřítel. Rád ponižuje a posmívá se slabším. Inu, má takovou povahu, je totiž velice žárlivý, zlostný, svárlivý a výbušný. V záchvatu zuřivosti je i agresivní, vulgární a ztrácí zábrany i dobré vychování.

Střelec

Střelci se zaměřují pouze na to, co je nadchne. Jde však kolikrát o tak extrémní záležitost, že překročí běžné postupy, jimiž je může dosáhnout. K tomu všemu jsou hrozní nemotorové. Všechno, co potkají, to zničí a rozbijí. Stejní nemotorové jsou i ve vztazích. Jsou totiž velmi lehkomyslní a netaktní. Chodí pozdě a neumí se oblékat. Povětšinou neoplývají velkou inteligencí, i když oni si o sobě myslí, že jsou ti nejchytřejší. Jsou mistři trapasů, díky čemuž se jiní na jejich účet dobře baví.

Kozoroh

Kozoroh je to nejchladnější a nejnedostupnější znamení. Jsou však ohromně ctižádostiví. Rádi vládnou všem. Jsou šikovní manipulátoři. Ostatní vždy dostanou tam, kam chtějí. Kozorozi neznají meze, překračují pravidla. Jde o ohromně zvědavce, ale také i lakomce. Pro korunu by si koleno nechali vrtat. Nikomu nevěří, a to ani sobě. Pohrdají životem a jsou posedlí smrtí. Možná i proto mají sklon k depresím a smutnění. Vším opovrhují.

Vodnář

Vodnáři jsou samotáři s perverzními touhami. Někdy jsou studení. Hned tak někoho si k tělu nepustí. I proto jsou odměření. Vždy to jsou oni, kdo určují pravidla. Myslí si, že jsou zajímaví, ale ve skutečnosti jsou jen divní. Jejich intuice je mnohdy zcela chybná a přitom na ni tolik spoléhají. Tato skutečnost pak vede ke katastrofálním chybám a omylům. Často se pak nakonec zhroutí.

Ryby

Ryby jsou velice emocionální a často na vážkách. Jednou milují a jednou nenávidí, a to v té nejstrašnější podobě. Jsou pěkně proradné. Umí skvěle manipulovat. Nejsou spolehlivé a jsou částečně i zmatené. Dokáží vytvořit ohromný nepořádek a chaos. Nikdy si však chybu nepřiznají a vše svalují na jiné.

Rosekruciáni představují velmi mystickou tajnou společnost s esoterickou tradicí, která se tu objevila v Německu počátkem 17. století spolu s knihou “Fama Fraternitatis”. Kniha byla následně byla přeložena do 5 jazyků. A byla jednou ze tří knih, které se snažily o reformu lidství.

Váha je jediným neživým znamením v celém zvěrokruhu. Mnoho moderních astrologů považují váhy za nejvíce žádoucí znamení v celém zvěrokruhu. Právě v tomto období totiž vše vrcholí. Sklízí se to, co se zaselo jaře. Všechno je na miskách vah. I proto jsou váhy tak vyzrálé, civilizované a dobře vypadající. Váhy jsou znamením spravedlnosti, rovnováhy a harmonie.

Reinkarnace, nebo také převtělování, představuje filozofický a náboženský koncept, který je zastáncem teze, že duše člověka po jeho fyzické smrti prožije znovuzrození v jiném těle. V reinkarnaci věřilo mnoho různých náboženství. Někteří věřili v převtělení do jiného lidského těla, někdo i v převtělení do zvířete apod. Převtělení přitom také velmi úzce spojovali i s karmou, tedy zákonem o příčině a následku.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Venuše obíhá okolo Slunce mezi Merkurem a Zemí. Možná jste to nevěděli, ale máte ji možnost mnohdy po ránu vidět. Je totiž na nebi viditelná v době východu Slunce, říkáme jí Jitřenka. Když se pak na nebi objeví večer, když Slunce pro změnu zapadá, říkáme ji pro změnu Večernice. Ráno nebo večer, stále je to však Venuše, planeta (nikoliv hvězda), která v astrologii symbolizuje krásu a přitažlivost.