Jak léčit tělo podle Feng Shui

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Osud,

Feng Shui není dobrou metodou pro harmonické bydlení, ale i pro harmonii těla. Málokdo to ví, ale podle Feng Shui, každá část našeho obydlí anebo pracoviště, nás nějakým způsobem ovlivňuje. Přesněji řečeno, působí na naše zdraví. Pokud vás tedy trápí nějaký zdravotní problém, může problém, zkuste se podívat i po svém domově. Přinášíme vám několik tipů na to, jak léčit své tělo pomocí Feng Shui.

Uši

Pakliže máte problémy s ušima, může to být spojeno s vaší kariérou. Kariéra pak souvisí se stěnou, kde jsou zakotveny hlavní vstupní dveře. Pokud vás tedy zlobí uši, zaměřte se na tuto stěnu a zkuste ji přetvořit. Zbavte se špinavých nebo křiklavých závěsů. Vyčistěte dveře, opravte je, vyměňte je, opravte antihlukovou vložku.

Ruce

Pakliže vás zlobí ruce, nebo samotné prsty, podívejte se do levého rohu svého domova. Zde je umístěna moudrost. Všimněte si, zda tam není nepořádek anebo jestli tam není nějaké vadné elektronické zařízení. Ty zhoršují artrózu i artritidu, ale mohou i za zpocené dlaně a plísně. Tento roh také zkontrolujte v případě, že máte problémy ve vztahu a udržování kontaktu s přáteli.

Nohy

Zlobí vás vaše nohy? Prohlédněte si levou stranu vašeho domova. Umírající rostliny, nadměrné teplo, přetížení elektronikou, to všechno může způsobit problémy. Mohou vás taky brzdit ve vašem posunu kupředu.

Kosterní soustava

To, co ovlivňuje naší kostru, je spojeno s blahobytem a prosperitou. Tu najdete v levém rohu domova. Zkontrolujte proto tento prostor. Jestliže trpíte dysplazií kyčle, bolestmi zad nebo osteoporózou, příliš mnoho světla, tepla, elektronických zařízení v této oblasti, mohou stát za těmito zdravotními problémy. Tento kout dává rovněž sílu postavit se šikaně.

Oči

Problémy s očima najdete ve středu vašeho domova. Nebezpečné jsou především poškozená a špinavá zrcadla, kapající vodovodní kohoutky a běžná špína všude kolem.

Břicho

Pokud vás trápí problémy se žaludkem, střevy a pohlavními orgány, podívejte se, zda nemáte problémy v pravé části vašeho domova. Zkontrolujte nábytek, elektroniku a jestli v této oblasti náhodou není průvan. Ten pak může vyvolat vředy i kolitidu. Věnujte se i svému vztahu. Problém může být i tom, že nejste schopni zažít emoce a intimitu.

Dýchací systém

Problémy se zuby, astma souvisí s problémy s kreativitou. Jádro problému se v tomto případě obvykle nalézá v centrální části vašeho domu. Může jít o nadměrné teplo nebo světlo. Zkontrolujte rovněž vodovodní baterie, toaletu i strop. Mohou způsobit tvůrčí bloky a stydlivost.

Hlava

Bolesti hlavy, poranění mozku, duševní problémy, vši i lupy jsou spojeny s oblastí pravého koutu vašeho domova. Zkontrolujte proto, jestli v této oblasti není něco nežádoucího. Jestli zde něco netěsní anebo neprovozuje nadměrné teplo. Co nepoužíváte, odstraňte, zakryjte, vypněte, přikryjte.

Vážné choroby

V případě, že vás trápí nějaké závažné onemocnění, prozkoumejte centrální část vašeho domova. Toto místo by mělo být otevřené, prostorné a vzdušné. Stěny, schodiště, ale i sloupy v této oblasti mohou působit negativně na vaše zdraví. Schody zakryjte měkkým kobercem. V horní části schodů zavěste kulatý krystal s dlouhou červenou stuhou. Pokud je zde sloup, zavěste zde do úrovně očí zrcadla na každé straně místnosti. Kulatý sloup olepte pásem stříbrného papíru v úrovni očí.

Naše sny nás výrazně ovlivňují. Odráží to, co jsme v daný den prožili, po čem toužíme, co bychom chtěli, co nás trápí i čeho se bojíme. Každý normální člověk má během jedné noci 6 až 7 snů. Pamatujeme si z nich však jeden nebo dva.

Pronásledují vás ve spánku černé můry plné smrti? Umíráte? Jste mrtví anebo se to mrtvolami ve vašich snech jen hemží? Jde o jedny z nejděsivějších snů, které můžeme mít. Často nás budí uprostřed noci. Bojíme se jich. Víte, co takovéto morbidní sny znamenají? Doopravdy se jich máme bát?

Hypnóza je dnes asi nejdéle užívaným psychoterapeutickým nástrojem. Za tu velmi dlouhou dobu, co je tu s námi, se dokázala uplatnit v mnoha oblastech. Vědci prokázali, že dokáže léčit neurózy, poruchy spánku, sociální fóbie, špatnou koncentraci, obezitu, přejídání se, noční pomočování dětí, kousání nehtů, migrénu, chronické bolesti, závislost na jídle, anorexii, fóbii i bulimii. Hypnóza je užívána i při léčbě závislostí, depresí, trémy, sníženému sebevědomí, impulzivitě, astmatu a ekzémů.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Po Hygge přišlo Lykke. A my se ptáme, v čem tkví štěstí a jak ho dosáhnout? I Lykke k nám přichází z Dánska. Lykke v překladu znamená štěstí. Knihu o štěstí, stejně jako o Hygge napsal Meik Wiking, ředitel Institutu pro výzkum štěstí. do knihy položené na základech vědeckých znalostí a výzkumů se lidem snaží objasnit, v čem princip nebo také pocit štěstí spočívá. Kniha Lykke je průvodcem cesty za štěstím.