Magie peněz

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Osud,

I když se řada lidí snaží od peněz oprostit a spousta lidí tvrdí, že mít peníze není důležité, jsou vstupenkou ke svobodě a pomáhají realizovat sny. A jelikož je svoboda považována za základní právo pro život každého jedince na Zemi, tak to asi se skutečnou laxností k financím nebude až tak laxní. Ba co víc, u řady lidí je to přesně naopak. Sní o bohatství.

Také chcete být bohatý?

Říká se, že magie peněz patří k těm nejstarším formám čarování. Lidem totiž vždy šlo o to, aby se měli dobře a žili v hojnosti, ať už existovaly peníze nebo ne. A tak již v hluboké minulosti prováděli různé rituály. Inu, to, abychom se měli dobře, je jedním z hlavních cílů lidského žití dodnes.

Abyste se vaše přání naplnilo je nutné nejprve se na chvíli zamyslet, jak o nich uvažujete a mluvíte. Slova jsou magická a dokáží dost významně ovlivnit, jak na tom jste. Dejte si proto pozor na řeči ve stylu: “Peníze kazí lidi.”, “Nestačí mi to, co si vydělám, nevyjdu s tím.”, “Bohatí lidé jsou zlí.”, “Dostávám tak málo peněz.”, “Nemám na nic peníze.”, “Nemám vztah k penězům.” nebo “Tohle si nemůžu koupit.”. Pokud chcete peníze získat, tak na to musíte úplně jinak. Tyto řeči vás totiž zbaví i toho mála, co máte. Inu, dostáváte přesně to, na co myslíte!

 Jak se dostat k penězům?

Magie peněz funguje tam, kde se o nich nemluví ve strachu, s opovržením anebo je z daného člověka cítit vnitřní nepohoda. V té chvíli je spíše odpuzujete, než abyste je přitahovali. Dobré ani není to, že touží, chtějí, ale nemají. Nezamýšlí se však, proč a co dělají špatně. Základem úspěchu je vnitřní spokojenost. Pokuste se proto být vděčni za to, co máte. Radujte se a buďte vděčni, že i to málo, co máte, máte a je to vaše. Vděčnost totiž otvírá cestu k novým penězům. Nesoustřeďte se na samotné peníze, ale na přání, co s nimi chcete udělat. Někdy se přece může stát, že k tomu nebudete potřebovat peníze, dostanete je třeba darem. I přesto, že máte málo, můžete dávat. Nemusíte dávat peníze, ale svou lásku, čas, energii, talent, dovednosti apod. Když k vám přijdou peníze, radujte se, byť je to malá částka. Přemýšlejte, jak byste s jejich pomocí udělali svůj život lepším, jak byste se s nimi mohlo rozvíjet, co byste s nimi rádi udělali. Do čeho byste rádi investovali. Pamatujte si, že peníze budou vždy rovny vaší vydané energii. Jaké budete mít vibrace, tak budete peníze k sobě přitahovat anebo naopak.

Společnost nám vnutila spoustu tabu. Nesmíme být tlustí, přesněji mít větší konfekční velikost než 36 je nepřípustné. Nesmíme stárnout. Musíme být dokonalí. Ženy musí být vždy dokonale upravené, krásné, nestárnoucí reprezentativní, dokonalými matkami, hospodyňkami i profesionálkami. Tabu je nemoc, bolest a umírání. Pláč představuje něco nepřípustného. Za smutek a slzy by se lidi měli stydět. Vážně? Není to už moc? Není už toto smýšlení poněkud choré?

Zatímco u nás jde o objevování Ameriky, v Americe terapie úsměvem představuje hrůznou zastaralou psychiatrickou léčbu z třicátých let minulého století.

Astrologie vám dokáže prozradit mnoho. Kromě povahy a charakteru osoby je to i to, zda dokáže být věrný anebo má zcela přirozený sklon k nevěře. Povědomí o těchto skutečnostech vás mohou ochránit před pozdějším zklamáním. Nutno říct, že tuto skutečnost posléze ověřili i vědci. kterým nakonec nezbylo nic jiného, než souhlasit s astrology.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Věděli jste, že vedle věštění z kávové sedliny, je možno věštit i z čajových lístků? Věštění z čajových lístků je známé i jako Tasseomantie anebo Tasseografie. Věštba se provádí z čajových lístků na dně šálku. Toto předvídání budoucnosti k nám dorazilo z Číny v 17 století, spolu s čajem. Nutno však upozornit, že jeho historie je mnohem hlubší. První zmínky o takovémto věštění totiž pochází již z 6. století.