Koloidní stříbro

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Záhady života, Osud,

Léčba koloidním stříbrem ovládla svět. Je často označován za všelék. Poradí si s nachlazením, chřipkou, kašlem i opakující se rýmou. Koloidní stříbro totiž dokáže zničit viry i choroboplodné baktérie, neničí však pro tělo prospěšné aerobní baktérie. Koloidní stříbro tak chrání a podporuje imunitu, napomáhá regeneraci a jelikož aktivuje trávicí enzymy, zlepšuje i trávení.

Co je Koloidní stříbro

Koloidní stříbro Česká republika neuznává jako lék a tak patří k prostředkům alternativní medicíny. Koloidní stříbro vzniká disperzí nanočástic stříbra v destilované vodě. Jejich velikost se pohybuje od 1 do 10 nanometrů. Jsou tedy menší než viry. Faktem však je, že nespadá ani do kategorie potravinových doplňků a od roku 2010 je zakázáno užívat jej vnitřně v celé EU.

 Kontraindikace

Koloidní stříbro může působit toxicky, pokud jsou jeho částice příliš velké, užívá se ve velkém množství anebo tehdy, když se užívá po dlouhou dobu. Pak se částice stříbra hromadí pod kůží, kde vznikají neodstranitelné šedomodré zbarvení kůže.

 Indikace Koloidního stříbra

Vedle antiseptických účinků koloidní stříbro pozitivně působí na akné, infekce dýchacích cest, očí a kožních zánětech. Posiluje imunitu, eliminuje únavu, snižuje obtíže způsobené artritidou, léčí vředy, hojí zánět dásní, dezinfikuje vodu, léčí plíseň nohou i pásový opar a poradí si i s detoxikací. Pozitivní vliv má i na léčbu rakoviny. Vhodné je jej užít i na výplach tlustého střeva.

 Doporučení při užívání Koloidního stříbra

Neužívejte aktivní koloid, který je v plastové nádobě. Nenechte si aktivní roztoky zasílat poštou, to je vhodné pouze pro pasivní koloidní roztoky. Aktivní stříbro spotřebujte do 21 dnů.

 Užívání Koloidní stříbro

Vhodnou dávkou je 325 mikrogramů koloidního stříbra denně pro zhruba 75 kilogramového člověka. V převodu to pak znamená, že pokud je v 5 ml koncentrace 10 ppm obsaženo 50 mikrogramů stříbra, můžete bezpečně užívat 30 ml, pokud máte nad 75 kilogramů.

Také se vám už někdy stalo, že jste se ocitli na místě, kde jste dosud nikdy nebyli a přesto to tam znáte? Už jste někdy dopředu věděli, jaký bude sled událostí? Nebo jste potkali člověka, o němž jste měli dojem, že ho znáte odjakživa? Tak to jste právě zažili, co dokáže tajuplný fenomén déjà vu.

Podzim je obdobím plodů a tedy i spousty toho nejrozličnějšího ovoce. A věděli jste, že je to rovněž ideální období proto, abyste zjistili, jaké ovoce k vám podle horoskopu patří a co s ním má vaše povaha společného. Možná vás překvapí, jak moc to sedí.

Mezi zámkem Lemberk a Janovicemi v Podještědí vede cesta, po níž se dostanete k záhadným kamenům, které vyzařují velkou energii.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Obor, který je shodou okolností mně velmi blízký, je Psychologická astrologie, čili Astropsychologie. Oč se jedná? Tento typ astrologie vychází ze stejných základů, jako klasická astrologie.