Charakteristika podle dne v týdnu, kdy jste se narodili

Článek na téma: Astrologie, Duchovní život, Horoskopy, Osud,

Víte, že na váš charakter má významný vliv i to, v jakém dnu v tydnu jste se narodili. Staří Římané tomu velmi věřili, a proto jednotlivé dny pojmenovali podle bohů. Ty pak vystihovali charakter narozeného člověka.

Pondělí - Měsíc

Lidem, kteří se narodili v pondělí, vládne Měsíc. Tito lidé jsou díky němu empatičtí, starostliví a oplývají velkou fantazií. Lidé narozeni v pondělí si kladou velké cíle, jsou ambiciózní a příjemně vystupují. Mají sklony podléhat emocím, iluzím a nátlaku okolí. Jsou náladoví, nestálí a příliš melancholičtí.

Úterý - Mars

Lidé narození v úterý jsou díky Marsu odvážní, plni energie a jsou to také horké hlavy. Dokáží se všemu postavit čelem. Mají smysl pro spravedlnost. Umí se zastat druhých, jsou také svobodomyslní, netrpěliví, neklidní, neustále ve spěchu.

Středa - Merkur

Středě vládne Merkur, a proto lidé v tento den narození oplývají velkou komunikativností a výřečností. Jde o lidi, kteří neustále něco analyzují, organizují a mají velké obchodnické vlohy. Jsou veselí, bystří a pohotoví. Hodně se vymlouvají, jsou příliš kritičtí a pravidla jsou tu pro ně proto, aby se porušovaly.

Čtvrtek - Jupiter

Jupiter je planetou štěstí. Čtvrtek je tedy dnem šťastných. Lidé v tento den narození jsou veselí, přátelští společenští a extravagantní. Tito lidé mají smysl pro spravedlnost, jsou čestní, štědří a velkorysí. Dokáží být i velmi domýšliví, malicherní, prostořecí a pokrytečtí.

Pátek - Venuše

Lidé narození v pátek jsou inteligentní, společenští, laskaví a soucitní. Často mají umělecké sklony. Jsou to dobří diplomaté. Jsou pokorní, ale také i marniví, ješitní a nepořádní. Někdy bojují s nerozhodnodností a inklinují k nicnedělání.

Sobota - Saturn

Lidé narozeni v sobotu jsou pod vládou Saturnu. Jde o velmi vážné a rezervované lidi. Jsou velmi přemýšliví, trpěliví, vytrvalí a pesimističtí. Nic jim život nedá zadarmo. Nemají rádi nové věci. Mají ohromný smysl pro pořádek. Jsou důslední a precizní. Bývají šetrní, podezíraví a tvrdohlaví.

Neděle - Slunce

Lidé narození v neděli jsou děti Slunce. Jsou to velmi optimističtí, pozitivně naladění lidé. Jsou velmi inteligentní, kreativní a energičtí. Mají vůdčí schopnosti. Bývají sebevědomí, odvážní, upřímní a čestní. Občas by mohli zpomalit. Jejich slabinou je sklon k povýšenému chování, hrdosti a egoismu.

Doba dovolených se blíží a pakliže vás zaujal náš článek o cestování podle znamení, mohlo by vás zajímat i to, jaké turistické destinace jsou pro dané znamení zvěrokruhu ty nejlepší. Třeba vás to inspiruje při výběru té letošní dovolené.

Mezi zámkem Lemberk a Janovicemi v Podještědí vede cesta, po níž se dostanete k záhadným kamenům, které vyzařují velkou energii.

Být hypersenzitivní, tedy přecitlivělý, se zdá být prokletím. Nutno však říct, že tato charakteristika má i své výhody. I když, najít výhody v tom, že se dokáží rozplakat kvůli kdejaké hlouposti nebo přehnaně reagovat na nevinný vtip.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

To, že Měsíc významně ovlivňuje chod celého světa, tedy i nás, není žádnou novinkou. Věděli jste však, že s jeho pomocí můžete dokonce i zhubnout nějaké to kilo? Jen je zapotřebí vědět, kdy je správné s hubnutím začít. Při správném režimu má šanci zhubnout i ten, komu se to dosud s jinými metodami nedařilo.