Význam jména Jan

Článek na téma: Astrologie, Horoskopy, Esoterické vědy, Osud,

Jméno Jan patří k tradičním českým jménům, které navíc patří k těm nejoblíbenějším. Je to zajímavé, protože se tomu děje i přes to, že jeho energie není zrovna nejlepší. V Janovi je totiž karmická zátěž, která se bohužel často dědí dál (tím, že se jméno dědí z generace na generaci).

Vzhledem k tomu, že jde o karmické jméno s číslem 7, dává jeho nositeli smysl pro spravedlnost, avšak jeho vnitřní rozporuplnost mu nedává klid. Jan své karmické zatížení cítí a po celý život se jej snaží zbavit. Podle data narození může dosáhnout vysokého postavení, ale ani to jej nezbaví karmy. Absolutně nevhodné je proto toto jméno dávat dětem narozených v ohnivém nebo vodním znamení, které pak díky karmě čeká těžký život. Vodní Honzíky zas pro změnu zlobí ještě k tomu i zdraví. Pokud se Janovi říká spíše Honza, je to dobře, protože to mu významně zlepšuje život i zdraví.

 Charakteristika Janů

Jméno Jan znamená “Milost boží” a samo o sobě v sobě nese velmi silné vibrace, které dokáží velmi silně ovlivnit nositele. Díky nim má Jan pocit jedinečnosti a výjimečnosti, avšak neschází mu ani pokora a potřeba citlivě vnímat druhé. Má ohromné kouzlo i vůdčí schopnosti. Z Janů vyzařuje sebejistota a sebevědomí. Otvírá se k spiritualitě. Hledá nové obzory. Vlivem svého jména je Jan puzen k tvorbě hodnot a materiálního zázemí, ale jen za účelem zajištění. Má silnou intuici, kterou dokáže využít ve prospěch svůj i jiných.

 Jak Jana oslovovat

Rozdíl v osloveních je v těchto případech významný. Pokud chcete zmírnit negativa, užívejte jméno Jane, je to lepší než Jene. Oslovení přináší větší váhání, citlivost i smyl pro krásu, umění, touhu po harmonii i romantice. Posílena zde byla schopnost smírčího soudce, urovnatele sporů, umělce a kreativce. Ještě lepším oslovením je však Honza, který má v sobě ohromnou dynamiku. I když chce více druhé ovládat, potřebuje více materiálně zajišťovat a á i větší ambice. Stejně tak však potřebuje i velkou harmonii a zodpovědnost. Oslovení mu vylepšuje zdraví. Pojmenování má v sobě naději, romanci, sklon k tradičním hodnotám a odvádí to pozornost od něho samotného.

 Negativa jména Jan

Negativ má Jan ve skutečnosti jen málo, když už však začnou komplikovat život, jde o pěknou šlamastiku. Janové si musí dávat pozor na své nitro. Měli by se naučit, že nikdo jim nevidí do hlavy a nečte jejich myšlenky. Někdo jejich chování nemusí pochopit. Jan neustále pochybuje, hledá pravdu a rovnováhu. Často předvídají události. Jeho úkolem je naučit se komunikovat o svých o pocitech a pochybnostech, lépe se tak vyhnou pocitům zrady a nepochopení.

Jméno nedávejte tomu dítěti, které se narodilo v den s jedničkou, a to především 1., 10., 11., 19.a 28. dne v měsíci.

Co jste ještě nevěděli o Feng Shui

Feng Shui je přes 1000 let starým známým po celém světě životním stylem, který k nám dorazil až z daleké Číny. V průběhu věků byla obohacena o filozofii, alternativní terapii a o další prvky, které Feng Shui posunulo také i do kategorie ezoteriky. Jedním z pilířů této nauky je totiž i čínská astrologie. Feng Shui se zabývá vztahem člověka v životním prostoru a čase.

Doba dovolených se blíží a pakliže vás zaujal náš článek o cestování podle znamení, mohlo by vás zajímat i to, jaké turistické destinace jsou pro dané znamení zvěrokruhu ty nejlepší. Třeba vás to inspiruje při výběru té letošní dovolené.

Indiáni měli vždy blízko k přírodě a k zvířatům, které uctívali, vážili si jich a mnohdy se s nimi snažili sžít. Řadu zvířecích vlastností přisuzují lidem. Není se proto čemu divit, že věřili, že tyto zvířecí vlastnosti lidé získali dnem narození a budou je doprovázet celý život. Podle této myšlenky pak následně vytvořili Indiánský horoskop, který bychom vám rádi dneska představili.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Může se to jevit jako dost přehnané tvrzení, ale pravda je taková, že barvy mají obecně magickou moc a dost ovlivňují chování, dění v životě. Nemocní jistě rádi uslyší, že kombinace různých barev může pomoci v průběhu léčení a obecně lidi nadchne fakt, že každá barva, respektive kombinace může uklidňovat, povzbuzovat, být nápomocná při redukci tělesné váhy, ale i učení a mnoha dalších činnostech.