Co nám prozradí kávová sedlina

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Esoterické vědy, Osud,

Je mnoho způsobů, jak nahlédnout do své budoucnosti, jednou z nich je i věštění z kávové sedliny. Metoda, kterou s oblibou užívala i v Česku tolik oblíbená herečka Helena Růžičková. I když se to nezdá, je to překvapivě jednoduché. Pravda, i když dnes, v době překapávaných káv, to možná přeci jen komplikované bude. Pro úspěšné věštění totiž potřebujete tradiční kávu, tedy obyčejného “turka”.

Věštění z kávové sedliny náleží k těm nejoblíbenějším způsobům ze Středního východu a Afriky. Metoda se užívá přes 1000 let. Do Evropy se metoda dostala díky arabským obchodníkům. První, kteří se věštěním z kávové sedliny v Evropě věnovali, jsou kočovní cikáni.

Jak věštit z kávové sedliny

Proto, abyste mohli z kávové sedliny věštit, je nutné, abyste si zrnkovou kávu nejprve sami umleli. Nutné je, aby byla úplně na jemno. Nesmí v ní být žádné úlomky kávových zrn. Káva se pak dá do průhledné sklenice, ideálně do poháru z tvrzeného skla. Důležité je u tohoto věštění, abyste kávovou sedlinu viděli ze všech stran. Kávu je nutné nejprve zamíchat a pak ji vypít. Pít ji přitom musíte pomalu a po doušcích, aby sedlina dokázala nabrat vaši energii. Zrna pozvolna dopadnou na dno do určitého postavení. Po vypití kávy je nutné šálek otočit dnem vzhůru na připravený podšálek. Usazenina se přelije na podšálek, přičemž na stěny sklenice maluje obrazce. Ty mohou mít různou podobu. Sedlina se luští tak, jako byste se koukali na nebe a uvažovali, jakou podobu na nich mraky mají. Při věštění vezměte hrneček do levé ruky a při věštění vždy vycházejte od ouška. Symboly, které se nachází ve vrchní oblasti šálku vypovídají o brzké době, u dna se ukazuje vzdálenější budoucnost. výklad nemusí být vždy jednoznačný, a proto je důležité, abyste poslouchali svou intuici.

Některé symboly

Bota - Pozor na podraz. Cesta. Výlet.

Kočka - Pozor na falešného přítele ve vaší blízkosti.

Slon - Štěstí.

Lev - Síla a statečnost.

Ryba - Těhotenství i upozornění, abyste si dávali pozor na to, co říkáte.

Květina - Pozvání na rande a láska.

Koruna - Pozitivní znamení vyjadřující úctu ostatních nebo dosažení vzdělání.

Dům - Bezpečí, úkryt, stěhování.

Had - Faleš, nebezpečí.

Klíč - Nové příležitosti a události.

Křídla - Sdělení, zprávy.

Loď - Cestování daleko.

Nůž - Problémy a hádky.

Hvězda - Velké štěstí, úspěch, zdraví.

Každá planeta i hvězda má své zázračné léčivé kameny, které mají odpovídající energii. V období od 20. 3. do 19. 4. se Slunce nachází ve znamení Berana. Znamení, které nás dělá více odvážnými. Motivuje nás a učí nás asertivitě. Znamení je navíc považováno za první ve zvěrokruhu. Ovládá ho Mars. Planeta plná ohně. Jde o období, které je začátkem jara a kdy dochází k jarní rovnodennosti. Klíčovými slovy pro toto období je proto o level výš, sebereflexe, nový rok, Pesach, Velikonoce, uvolnění, ukřižování Ježíše, vzkříšení, nový život, svěžest a čerstvost, nový začátek, bojovný duch a pohyb vpřed.

Když spíme, zdají se nám sny. Spoustu z nich si však nepamatujeme. Některé nás vyděsí a jiné nás zaujmou tím, že se opakovaně vrací. Jiných se doslova nemůžeme zbavit. Bohužel často právě tyto opakující sny bývají nejvíc děsivé.

Pronásledují vás ve spánku černé můry plné smrti? Umíráte? Jste mrtví anebo se to mrtvolami ve vašich snech jen hemží? Jde o jedny z nejděsivějších snů, které můžeme mít. Často nás budí uprostřed noci. Bojíme se jich. Víte, co takovéto morbidní sny znamenají? Doopravdy se jich máme bát?

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Růženín je jedna z odrůd křemene. Jeho krásnou růžovou barvu způsobuje příměs manganu. Růžová se pohybuje od světle růžové až po středně růžovou. Často je zamlžený nebo zakalený. Na rozdíl od jiných druhů křemene růženín nevytváří krystaly. Nejde o vzácný polodrahokam. Najít ho můžete na mnoha místech po celém světě. Tato skutečnost však snižuje jeho exkluzivitu a cenu.