Horoskop květin

Článek na téma: Astrologie, Horoskopy,

Horoskopů existuje spousta. K těm nejznámějším patří bezesporu tradiční evropský horoskop, čínský horoskop a také keltský horoskop. K těm méně známým pak patří třeba cikánský horoskop, indiánský nebo třeba horoskop květin. Všem milovníkům horoskopů ten květinový přinášíme právě dnes.

Levandule 21. 3. - 20. 4.

Lidé zrození v měsíci Levandule jsou odvážní, rozhodní, upřímní, přátelští a velmi energičtí. Typické pro ně je, že žijí přítomností a srší optimismem. Jsou svobodomyslní a preferují riziko i nebezpečí. Nesnáší omezení. Neposlouchají. Těžce se smiřují s porážkou, dokáží se však prosadit a umí si vybojovat svůj názor. Milují galantnost a sami vášnivé milují. V lásce neznají žádné tabu.

Vlčí mák 21. 4. - 21. 5.

Lidé zrození v měsíci Vlčího máku jsou veselé povahy, dobrosrdeční a milují kolem sebe harmonii. Jsou to sympaťáci, kteří se rádi smějí a baví své okolí. Milují lidi. Mají slabost pro dobré jídlo a víno. Mají dobrý vkus a dbají o svůj vzhled. Povětšinou také dobře vypadají. Kromě toho všeho však dovedou být i pěkně zlí, zlomyslní, pyšní, tvrdohlaví a despotičtí. Neradi půjčují, nedůvěřují, nikdy nic nepromíjí.

Tulipán 22. 5. - 21. 6.

Tulipáni jsou výmluvní, tedy jsou skvělými řečníky. Jednají rychle, jsou dynamičtí, ambiciózní a vynikají pevnou vůlí. Jsou to realisté, mají dobré pozorovací schopnosti a dobrou paměť. Nikdy se nespojují nastálo s nějakým názorem, místem a člověkem. Jejich vadou je nerozhodnost, velká zvědavost, upovídanost a upřímnost. Nesnáší stereotyp, stagnaci a omezování svobody. Neradi někoho poslouchají a nenávidí kritiku. Někdy podlehnou špatným vlivům svého okolí.

Kopretina 22. 6. - 22. 7.

Lidé ve znamení Kopretiny jsou plaší, neprůbojní, inteligentní a tak trochu snílci. Mají ohromnou intuici a umí své zkušenosti zhodnotit. Jsou nedůvěřiví, ale rádi druhým pomáhají. Moc dobře si pamatují, všude čekají podrazy, vidí černě a neradi utrácejí. Pro tuto skutečnost jsou často zalezlí do ulity.

Slunečnice 23. 7. - 23. 8.

Lidé zrození ve znamení Slunečnice jsou ohromní optimisté, kteří mají ohromný nadhled na život, veselou mysl a dobrou výřečnost. Lidé tohoto znamení se vyznačují svými vytříbenými způsoby, milým chováním a širokým úsměvem. Slunečnice jsou odvážné, neobyčejně bystré, rafinované a nutno říct, že jim přeje i štěstí. Zkažené slunečnice jsou pyšné, arogantní, prosazující se na úkor druhých. Také mají sklon k lenivosti, panovačnosti a lhostejnosti. Často o sobě vůbec nepochybují.

Lilie 24. 8. - 23. 9.

Lilie je krásná vznešená květina plná hrdosti. Cítíte je už na dálku. Jsou to chytří lidé se schopností se rychle dohodnout, vše správně analyzovat a jednat logicky a reálně. Umí si promyslet následky. Potrpí si na pořádku a poctivosti, nesnáší lež, pokrytectví, nevěru a nedochvilnost. Potřebují mít ve všem jasno. Rozhodují se rozumem a ne srdcem. Ví, co je pro ně a jejich okolí správné. Dokáží předejít rizikům a nežádoucím náhodám.

Chryzantéma 24. 9. - 23. 10.

S podzimem nastává éra Chryzantém, květin plné rozporů. Lidé těchto květin jsou neklidní, urovnávají spory druhých a nebojí se hádek. Jsou to dobromyslné a příjemné povahy, které se však poměrně rychle urazí. Nesnáší příkazy. Milují spravedlnost i proto jsou i pravdomluvní.

Leknín 24. 10. - 22. 11.

Leknín je nedostupný a majestátní. Lidé v tomto znamení jsou svůdní, přitažliví a velice smyslní. Vystihuje je velká energie, rozhodnost a nezávislost. Jsou to okouzlující společníci, kteří hýří nápady. Jsou to také i silné osobnosti, které mají mocný vliv na své okolí. Vnitřně se však velmi trápí, a to aniž by o tom někdo věděl. Po celý život drží poker face, a to i přesto, že v něm uvnitř cloumají emoce.

Růže 23. 11. - 21. 12.

Růže je královskou květinou, která okouzluje svou krásou i vůní. Jsou velmi upřímní, váží svobody, nezávislosti a dobře snáší porážky. Typické pro ně je, že dříve mluví a teprve až pak uvažují, až pak také zvažují i následky. Jsou pozitivní, optimističtí a upřímní. Aniž by si to uvědomovali ubližují svému okolí a někdy jen proto, že jsou.

Hořec 22. 12. - 20. 1.

Lidé ve znamení hořce jsou takové šedé myšky, ale nutno říct, že houževnaté myšky, které obvykle dosáhnou to, co chtějí. Bojí se rizika a improvizací. Nic proto neponechávají náhodě. Na vše potřebují čas a klid. Vyznačují se tím, že jsou zodpovědní, zdrženliví, konzervativní, spolehliví, taktní a mlčenliví. Okolí neukazují své slabosti. Jsou ohromní pedanti a vše vidí příliš kriticky.

Narcis 21. 1. - 19. 2.

Narcis je poněkud samolibá jarní květina. Lidé narození pod jejím vlivem jsou vytrvalí a umí dosáhnout vynikajícího postavení. Jsou to individualisté, které zajímá nevšední, abstraktní a moderní. Mají sklon k mysticismu a parapsychologii.

Pomněnka 20. 2. - 20. 3.

Pomněnky jsou skromné, romantické, citlivé, jemné, melancholické a milé. Ve společnosti se necítí příliš dobře, protože jsou plaché. Žijí ve svém vlastním světě, kam rádi utíkají a hledají bezpečí. Bohužel jsou snadno ovlivnitelné. Paradoxem je, že jsou i velmi nevěrní. Za své oběti vyžadují velké díky.

Mnohdy dlouze přemýšlíme, jak si ve svém životě polepšit. Uvažujeme, jak svůj život můžeme změnit k lepšímu, kdy je ta nejvhodnější doba, abychom začali s něčím novým anebo skončili to, čemu dle vás již nějakou dobu bije hrana. Jen málo si přitom uvědomujeme, jak moc velký vliv na naše jednání mají fáze měsíce.

Taroty jsou karty, které nelžou, ale někdy dovedou být kruté a smutné. Ne všechny zprávy totiž jsou pozitivní a taroty se s člověkem nemazlí, mluví na rovinu, a to někdy zcela bez okolků. Na rozdíl od tarotů jsou andělské karty nositeli pouze dobrých zpráv. Na všem špatném vidí i něco pozitivního.

Astrolog se vedle postavení planet všímá také i astrologických domů, ty totiž upřesňují pochopení vlivu jednotlivých planet na daného člověka. Ve zvěrokruhu jich najdete hned 12, každý z nich se přitom zaměřuje na jinou oblast (fyzickou existenci, majetek, komunikaci, domov, sexualitu, práci, kreativitu, vztahy, kariéru, přátele a psychický vývoj).

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Zkuste se zeptat onomantiky. Podle ní totiž v sobě každé jméno nese Boží předurčení.

Co je onomantika?

Onomantika je umění věštění, jež s běžným evropským věštěním a astrologií má pramálo společného. Mnohem blíže má k numerologii. Jde totiž o předvídání budoucnosti z písmen, které jsou numerologickými nosiči. Abychom to zjednodušili, jedná se o věštění ze jména.