Proč opakujeme své chyby

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Láska a vztahy, Osud,

Říká se, že se ze svých chyb máme poučit, abychom je příště neopakovali. Kolik z vás však má dojem, že chodí v bludném kruhu a staré chyby se k němu v průběhu života vrací jako dobře hozený bumerang.

Ptáte se, proč právě vám se dějí neustále život šmodrchá, komplikuje a nedaří? Proč pořád máte štěstí na blbce a proč se vám opakovaně komplikují situace v životě? Jak je to možné, že někdo naopak svým životem proplouvá jako ryba bystřinou (hladce a spokojeně)?

Točíme se v bludném kruhu

I když se to zdá neuvěřitelné, základy bludného kruhu si obvykle budujeme ve svém raném životě. Může za to nahromaděná duševní bolest z minulosti, které jsme se ještě nezbavili. Myšlenka, že jsme se ze svých chyb dostatečně poučili je tedy mylná, protože chybu opakujeme a řešíme ji opětně špatně. Ztrácíme nadhled, který by nám dovolil přímý pohled na situaci a na rovinu nám zhodnotil stávající situaci. Své chyby se musíme naučit vidět a přiznat si je. Jde o vlastní chyby, ne o cizí. A bohužel, to ne každý dovede (mnoho ani nechce).

Jak se poučit ze svých chyb?

Negativně se pak na našem chování bezesporu podepisuje naše výchova. Rodiče i jiní nám podsouvají, co je slušné a neslušné, co by se mělo a nemělo atd. Jsme s danou situací nespokojení, ale i přes svou nespokojenost s tím nic neděláme. Zapomínáme na to, co chceme my sami, řídíme se ostatními. Jenže tímto způsobem velmi rychle přijdeme o kontrolu nad svým životem. Sedáte si do kolotoče, z něhož jen stěží dokážete vystoupit.

Pokud se člověk chce poučit a posunout dál, je zapotřebí se na chvíli zastavit, situaci důkladně zanalyzovat, zpracovat bolest, zklamání a dát si prostor k zamyšlení se nad sebou, svými emocemi i tím, proč nám vznikají tyto problémy. Špatným postupem je vytěsňování a ignorace, což vede k neustálému opakování stejných chyb, které se na sebe budou nabalovat stejně, jako sníh na sněhovou kouli.

Jestliže tedy skutečně chcete změnit svůj život, je nutné nastavit si zrcadlo, přestaňte vidět chyby jiných a zaměřte se na sebe. Odhalte nefunkční vzorce a odbourejte je. Víme, nebude to jednoduché a trvat to může i nějakou dobu, ale pouze to je jediná cesta ke spokojenosti.

Již v únoru se ujme vlády mocný, hrdý a také i trochu panovačný kohout. Ohnivý kohout v čínském horoskopu patří mezi nekonfliktní a dobrosrdečné, i když silně egoistické znamení. Celý rok se ponese ve stylu hlavního úklidu před vlastním prahem, což bude mít za následek soupeření na malých polích, vlastních dvorcích a to bude doprovázet i velké vyhazování a zbavování se všeho nechtěného a nepotřebného.

Tak už se nám blíží, čas Vánoc odezněl a obchody nelenily a hned na nás vytáhly růžovou a záplavu srdíček. Ano, již brzy bude svatý Valentýn. Zatímco jej však, na rozdíl od Mikuláše, u nás bereme jako komerční svátek, pro vylepšení povánoční poněkud pozastaveného prodeje, jinde jde o velmi oblíbený a tradiční svátek.

Je krásné snít a mít tajná přání, ale ještě lepší je, si je plnit. Přestaňte vzdychat a mávat rukou. Konec výmluv! Nikdy nebyla vhodnější doba pro plnění snů než nyní. Jste tu proto, abyste byli šťastní a prožili svůj život tak, jak chcete vy. Nebo se aspoň té představě, co nejvíce přiblížili.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Vedle Božího oka je známý ještě další orientální symbol, a to ruka Fatimy. Jde o ochranný symbol, a také i symbol štěstí, který je rovněž označován za hamsu nebo také khamsu. Užívá se jako amulet. Nejvíce oblíben a rozšířen je v Severní Africe a na Blízkém východě. Má důležité místo v islámské i židovské víře. A zajímavostí rovněž je, že jej najdete i na státní vlajce Alžírska.