Co o nás vypovídá to, co nás štve

Článek na téma: Duchovní život, Esoterické vědy, Láska a vztahy,

Vstáváte a už jste naštvaní? Všichni vás štvou, dráždí, rozčilují, lezou na nervy nebo je nemůžete vystát? Narážíte na blbce, idioty, negativisty, pesimisty, depkaře a lidi, kteří to ve svém životě projeli? Místo vztekání a lapání po dechu, se spíš zamyslete nad sebou, proč tomu tak je, protože ve skutečnosti to, co vás štve, je ve skutečnosti i ve vás samotných.

 

Říká se tomu zrcadlení anebo také zákon rezonance.

Zákon rezonance a zrcadlení

Zákon rezonance vychází z principu, že každý přitahuje stejné a rozdílné odpuzuje. Každý člověk pak může přitahovat pouze to, jak je v tu chvíli sám vnitřně nastaven a co je v souladu s jeho vibračním naladěním. Nelze přijímat dobro, když jste se naladili zcela naopak. Nic není náhoda. Pocity, které jsou v nás skryty, ve chvíli, když nás někdo rozzlobí, urazí, slovně zraní, vypovídají, jaký je náš povahový rys, jak se chováme nebo jak smýšlíme o druhých. Příčina nikdy není v těch druhých, ale v nás a rozčílení v nás mohla vyvolat pouze proto, že mám stejnou vlastnost. Dokud tuto vlastnost nezměníte nebo neodstraníte, budou se objevovat “zrcadlit” při první možné příležitosti.

 

Co s tím?

Všechno, co vás štve, vadí a leze vám krkem stojí za chvíli zastavení a přemýšlení, co je pravou příčinou našeho hněvu.

Zeptejte se sami sebe:

  1. Proč vás daná situace rozčiluje.

  2. Jaká je moje role v tomto.

  3. A co to pro mne doopravdy znamená.

To, že vám něco vadí, není nic špatného. Jde o běžný stav. Nutné je však s tímto stavem pracovat, protože jinak to ublíží nejvíc jenom vám. Od zkaženého dne počínaje, přes stresovou reakci pokračujíce až u infarktu konče. Ta osoba, která vás štve svých chováním obvykle o tom, že vás štve ani netuší. A proto, zkuste být k sobě hodnější, nekažte si zbytečně svůj den. A pokud vám doopravdy něco vadí na chování druhých lidí, musíte nejprve změnit chování u sebe samotných!

Kreslení pravou hemisférou je pro mnohé velký zázrak, který si neumí vysvětlit. Techniku poprvé široké veřejnosti představila Betty Edwards v roce 1979. Jde o velmi efektivní výuku kreslení, která má pomoci kreslit i těm lidem, kteří si mysleli, že kreslit dokáží pouze talentovaní.

Pátého února rok vstoupil do roku zemského Vepře. Tohle zvíře patří k těm nejšťastnějším a nejspokojenějším zvířatům zvěrokruhu. Většinu lidí proto v tomto roce čeká štěstí. Je to skvělý rok pro vydělávání i investice.

 

Jak změnit svůj život s pomocí pozitivních afirmací

Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli. Naše mysl je všechno, co si myslíme, že se staneme.

Buddha

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Pronásledují vás ve spánku černé můry plné smrti? Umíráte? Jste mrtví anebo se to mrtvolami ve vašich snech jen hemží? Jde o jedny z nejděsivějších snů, které můžeme mít. Často nás budí uprostřed noci. Bojíme se jich. Víte, co takovéto morbidní sny znamenají? Doopravdy se jich máme bát?